Vierailija

Suuri ongelmani on wc:n sisustus. Meillä on kylppäri ja vessa erikseen, ja kaikki roina(=meikit jne) on kylppärissä. Miten vessan saisi mukavan oloiseksi, se on nyt tosi kylmä ja kolkko. Siellä ei ole hyllyja muuta kuin peilin edessä, eikä niitä voi laittaakkaan kun on vuokra-asunto. Ideoita...?

Kommentit (5)

ja iskisin siihen kukan tai koriste-esineen, josta lähtisin kehittelemään ideaa eteenpäin:Esim:

-Peikonlehti +vihreitä tekstiilejä ja matto, leikkaisin muovista/ paksusta kartongista isoja lehtiä ja tekisin asetelman seinälle tai pienemmistä lehdistä boordin

Kukkia esim aurigonkukkia tai kiinanruusuja ja ota värit niistä.-Koriste-majakka +sinisiä ja punaisia tekstiilejä. Lisää majakoita, laivoja tai lokkeja seinille, tai mitä meriaiheista nyt keksitkään-Kiviä +tehostevärinen purkki tms.(pinkki tai mistä nyt pidätkään) ja harmaat ja tehosteväriset tekstiilit.

amppelikukka roikkumaan tai kynttelikkö kattoon. Kauniita pyyhkeitä, mattoja ja vaikka sinitarralla taulut tms. seinälle.

Kun katsot hyvät sävyt kaikkiin, se tuo kotoisaa tunnelmaa myös wc:hen. Niin ja kauniisti asetellut saippuat koriin, käyttösaippua vaik sitten erikseen. Hyvä tuoksu kans tärkeetä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

(toki omalla kustannuksella ja lähtiessä taas valkoisiksi) ja niihin voi myös tehdä eri väreillä vaikka boordin tai muita mallinekuvioita.

vessassa tai kylppärissä. Meinaan vaan, että eihän niitä voi kuitenkaan jättää sinne palamaan kun itse poistuu paikalta. Ja kovin moni tuntemani ihminen ei vietä vessassa selaisia sessioita, että kannattaisi tunnelmavalaistusta viritellä...Kylppärissä ne kynttilät taas eivät edes pala, jos on suihkussa, kun ilmassa on niin pajon kosteutta.AP:n sijalla minä keskustelisin vuokranantajan kanssa. Monet eivät pane pahakseen kevyttä maalausta (asiallisella värillä) tai hyllyjen laittoa. Jos vuokranantaja tosiaan sanoo ei, tyytyisin lähinnä noihin mattoihin ja pyyhkeisiin ja ehkä tauluihin. Mahtuuko teille muuten jaloilla seisova hylly sinne vessaan, jos seinään ei saa ruuvata?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat