Seuraa 

Milloin olisi hyvä aika hankkia taaperokärry vai mikä se nyt on nimeltään se sellanen kärry mitä työnnellä sisällä? Meidän 10-kuinen " ajelee" tuoleilla ja aattelin osaisko jo ajella tollasella kärryllä. Kärryssähän on jarrut tai joku hidastin ettei se alta karkaa? Vai onko se parempi sit kun osaa seisoa tuetta ja kävelläkin?

Kommentit (10)

Eli poika ei vielä osaa seistä tai kävellä ilman tukea mutta se ei ole tahtia haitannut. Kun ostimme kärryn niin hän oli pari viikkoa aikaisemmin oppinut kävelemään tukea vasten ja kärry on ollut oiva apuväline harjoittelussa.T: pma ja poika 10,5kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meille hankittiin kärry, kun poika nousi tukea vastaan ja käveli tuettuna, oli 7kk:n ikäinen. Jarrut kiristettiin tiukimmalle ja painoksi laitoin laatikollisen tulostuspapeririisejä. Ei muksahdellut kertaakaan. Kärryä tosin joutui kääntämään aina, kun seinä tuli vastaan. Sitten kun tasapaino oli enemmän kehittynyt, niin otin painon pois ja silloin onnistui jo itsekin kääntämään kärryä. Kärrystä on ollut myös muuta iloa. Sen pyöriä on mukava ropailla ja nyt kun kävelee jo tuetta, niin laittaa kärryyn tavaroita ja kuskailee niitä paikasta toiseen.

Ostin viikonloppuna Brion kärryn 9,5 kk vanhalle pojalle, joka on kävellyt jo kuukauden päivät tuen kanssa, mutei vielä ilman. Hyvin tuntui sujuvan samantien, ruuvin kiristin kyllä niin tiukalle, ettei pyörä liiku käytännössä ollenkaan.

Tykkää kovasti sitä työnnellä. Tilanne oli sama että tuolit sai kyytiä, joten oli hyvä ostos. Suosittelen itse plaston kärryä josta saa kiristettyä " jarruja" . (Muista kärry malleista en tiedä tarkemmin.) Sen lisäksi laitoimme kyytiin kirjoja lisä painoksi. Ei ole kertaakaan poika mennyt nurin kärryn kanssa.

Fysioterapeutti sano, ettei pomppukiikkuja ja kärryjä kannata laittaa, ku voi tulla lapselle kaikenlaisia " jalkavikoja" , niin ku esim. varvastelua yms.

Me ostettiin Plaston kärry kun tyttö oli 10kk, painoksi laitettiin puhelinluettelo, jonka lukemisesta tyttö innostui :) ei ollut edes kovin kiinnostunut kärrystä. Kolme vkoa ostamisesta tyttö lähti yhtäkkiä kävelemään ilman tukea, ja sen jälkeen on tykännyt työnnellä kärryä ulkona ja sisälläkin kuskailee tavaroita paikasta toiseen kärryn kanssa

Hankimme kärryn tyttärellemme kun hän alkoi innolla kuskata tuoleja ympäriinsä. Koska ei kuitenkaan osannut vielä seistä ilman tukea niin tahtoi mennä mukkelis makkelis kärryn kanssa. Kärryn suuntaa piti myös koko ajan olla kääntämässä kun esitaapero ajautui sen kanssa nurkkiin ja seiniä vasten.Kärry on meillä toistaiseksi odottamassa paremman tasapainon päiviä.

Mistä ostit Brion kärryn ja mitä se mahtoi maksaa? Olemme miettineet kärryn ostamista ja katselleet juuri Brion kärryä. Pääkaupunkiseudulla muuten asustelemme.

Herkku78: Ostin Brion kärryn käytettynä, mulla oli ilmoitus vauvan sivuilla. Uutenakin niitä varmaan saa, mutta en ole niitä nähnyt. Saisiko leluliikkeistä, Stockalta?Tuskinpa fysioterapeutti on taaperokärryä tarkoittanut -sillä ei saa aikaan minkäänlaista varvastamista, toisin kuin esimerkiksi hyppykiikut ja askeltuolit saattavat tehdä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat