Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä on ollut tällaista useamman kuukauden. Kun kieltää tekemästä jotain asiaa, niin on takuuvarmaa, että poika sen tekee uudelleen. Katsoo vaan silmiin, että mitähän äiti tästä nyt tuumaa. Lisäksi repii kaikkea mahdollista tavaraa pois paikoiltaan ja avaa laatikot ja kaapit tuhansia kertoja. Ja jatkuvaa kitinää on myös. Meille syntyi kuukausi sitten myös pikkuveli, mikä on varmaan pahentanut tätä uhmaa.

Kommentit (6)

Tekee tuota tai vaihtoehtoisesti kuullessaan sanan ei tai vastaavan kieltävän lauseen, hän alkaa huutamaan ja ja heittäytyy lattialle.. *huoh*Syöminen ei oikein onnistu, nostelee ruokansa mukiin tai kaataa mukin sisällön lautasella ja siitä pöydälle / lattialle.. Jos koitat auttaa tai kieltää niin " kilahtaa"Toinen juttu on, että jos siskot istuvat, makaavat jossain tai tekevät jotain niin tyttö menee ja haluaa siskonsa paikan, lelun, kirjan tms ja jos ei saa niin hyökkää kimppuun; nipistää, repii hiuksista tai puree :/ZZZZZZZZZZZZZ Muuten on kyllä aurinkoinen ja mukava =)

Meillä suunnilleen saman ikäinen vintiö, jota en kyllä sanoisi kiukkuiseksi, erittäin aurinkoinen ja nauravainen perusluonteeltaan, mutta uhmaa löytyy. Tietää, mitä ei saisi tehdä ja sille päälle sattuessaan tekee sitten juuri kaikkea kiellettyä. Lähes jokainen ruokailu päättyy ruuan heittelyyn lattialle (kun äiti tai isä lähestyy aikomuksena työntää syöttötuoli sen verran irti pöydästä, ettei vintiö yletä enää ruokaansa, ehtii vielä hyvin napata molemmat kourat täyteen ja singota ne lattialle), kukkamullat on kiva levittää kerta toisensa jälkeen ja sama logiikka kuin tuon ruuan kanssa - kun joku ryntää hakemaan lasta pois kukkaruukulta, ehtii vielä nopeasti levittää multaa pari kourallista, tietokone jos jää auki, sen kimppuun rynnätään heti ja hakataan täysin voimin näppistä kunnes äiti tai isä tulee ja nosta pois jne. Ja huomion tai kurin puutteesta ei meillä kyllä ole kyse. Toisaalta välillä helpompia jaksoja, nämä uhmajutut menee vähän aalloissa meillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat