Vierailija

Vauva tarvitsisi syksyksi rattaisiin ulkovaatteen, joka kevyempi kuin toppahaalari. Onko fleecehaalari hyvä? Äitiyspakkauksen kevyttoppapuku on jo pieni.

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on ollut pojalla 6kk lähtien reimatecin välikausihaalari, on kyllä ollut tarpeellinen!! Kosteussuojattomalla haalarilla ei oltais pärjätty. Ollaan ulkoiltu säällä kuin säällä ja ihan rauhassa voinut lapen laittaa maahankin "mönkimään". Fleecehaalarillakin tulee varmasti toimeen, jos lapsen ulkoilu on pelkkää rattaissa nukkumista. Fleece päästää tuulen läpi eikä pidä kosteutta, mutta on rattaissa nukkuessa lämmin. Kannattaa miettiä, että miten ulkoilee.Meillä poika on nyt 9kk, ja tykkää istuskella rattaissa, kun sade yllättää lenkkeillessä, ei riitä, että rattaissa on sadesuoja vaan poika punnertaa itsensä istumaan ja työntää päänsä ylos, eli vettäpitävä takkikin on meillä tarpeen... Eli me ei ainakaan pärjättäis pelkällä fleecellä. ;)

Eikö lapsesi saa tehdä muuta kuin istua rattaissa? Kontata maassa, leikkiä hiekalla jne.? Meillä tuon ikäisen touhuajan asuna oli ohutvuorinen, vettä ja likaa hylkivä haalari, jonka alle lisäsin lämmikettä tarpeen mukaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat