Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kommentit (3)


Ja tää oli ihan SAIRAAN hyvää, ei uskois ettei ole oikeeta suklaata mukana edes. Ja ihan oikeesti tää oli seuraavana päivänä VIELÄ parempaa kuin vasta uunista tulleena. Tän kuuluu olla sit vähän löysää joten älä paista enempää kuin 20 min oikeesti =)





Mutakakku

10-12 palaa



pyöreä irtopohjainen vuoka, halkaisija 24 cm



100 g sulatettua voita

2 munaa

2 dl hienosokeria

1 dl vehnäjauhoja

3/4 dl kaakaota

1 tl vaniljasokeria

vähän sulatettua voita ja vehnäjauhoja vuokaan



1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.

2. Voitele ja jauhota vuoka.

3. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi kulhossa.

4. Lisää sulatettu voi.

5. Sekoita.

6. Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri lautasella.

7. Kaada sekoitus taikinaan.

8. Sekoita tasaiseksi.

9. Kaada taikina vuokaan.

10. Paista kakkua uunin keskiosassa tasan 20 minuuttia.

11. Ota se uunista ja anna jäähtyä ja jähmettyä vuoassa.

12. Anna kakun levätä pari tuntia ennen tarjoilua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

6 munaa



150g sokeria



1dl vehnäjauhoja



350g tummaa suklaata



125g voita



erota keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää jauhot. Sulata voi kattilassa, nosta liedeltä. Sekoita joukkoon paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes suklaa on sulanut. Lisää seokseen tipottain 1-2rkl vettä. Yhdistä suklaaseos ja taikina.



Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita 1/3 valkuaisvaahdosta taikinaan hyvin sekoittaen, loput valkuaisvaahdosta nostellaan varovasti taikinaan. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on 20-25cm. Paista 225 asteessa n 20 min.



Tarjoa seurana vaniljajätskiä tai kermavaahtoa!



Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat