Vierailija

Tai että elättekö niin " avoimina" että jo pienestä pitäen kerrotte vai kerrotteko sitten kun ovat vähän isompia? Vieläköhän on niitä perheitä joissa ei puhuta asiasta ollenkaan vasta kun sitten 10 vanhana kun ne kuukautiset lähestyvät?

Kommentit (16)

Meidän 3v poikakin on tiennyt jo hyvän aikaa että äidillä ei ole vauvaa mahassa kun pimpistä tulee verta eli on kuukautiset. Naisilla on kuukautiset ja hyvä mielestäni että poikalapsetkin oppivat naisen anatomiasta, ettei tarvitse ihmetellä sitten murkkuiässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käytiin vähän läpi asiaa tytön ehdoilla: vastailin hänen esittämiin kysymyksiin. En tiedä mitä hän lopulta asiasta ymmärsi, mutta ainakin nyt sen että aikuiset naiset vuotavat vähän verta neljän viikon välein, ellei heidän vatsassa kasva vauva ja ettei se satu (osa varmasti sanoo, että kyllä sattuu, mutta särkylääkkeillähänä se särky on hoidettavissa - ei niinkuin joku avohaava, johon lapsi yleensä veren yhdistää).

tyttö on 4v ja tiennyt jo vuoden, että mutsilla on aina kerran kuukaudessa " ne päivät" . tyttö on sanonut joskus ettei isona halua menkkoka, koska ei ole tarpeeksi isoa laastaria. uteliaalle lapselle kun joskus piti selittää, miksi äitikin käyttää " vaippoja" ja miksi äiti on joskus pahalla päällä. en kokenut tarvetta valehdella, vaan kerroin suht järkevästi, jotta pieni lapsi ymmärsi

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat