Vierailija

Kommentit (23)

Vierailija:

Lainaus:


Kuopuksella pari vuotta sitten ostettu Remu, hinta silloin 90 ¿.
Ostin viime kevään alennuksista Remun WaterFreen. En muista paljon oli hinta alen jälkeen, mutta ovh oli 70e.Tämä siis 3-vuotiaalle pojalle. Lisäksi on kirpparilta ostettu tosi hyväkuntoinen Reiman 2-osainen puku ja toinen sukulaiselta saatu vähän nuhjuisempi Reiman 2-osainen ns. pihapuvuksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

en ole koskaan käsittänyt sitä esim. että tytöille ostetaan hienoja " kyläilyvaatteita" eikä raaskita sitten pitää. Jäävät lähes käyttämättöminä pieniksi yleensä.Minä ostan nättiä ja kallistakin mutta pidän ihan surutta päällä. Sehän on vaan tavaraa, hyvänen aika. Jos menee pilalle niin sitten ostetaan uusi. Onneksi on siihen varaa.12

uutena reimatec 30e ;), en kyllä ikinä maksais haalarista satasta, mutta kun noin halvalla löysin, niin ajattelin kokeilla. kun me vasta etsimme " omaa" merkkiä...

Toisena haalarina on viime kesänä ostettu Lassietec (muistaakseni maksoin alessa 15e)

Plus löytyy vielä Reima (ei -tec) välikausitakki joka löytyi alesta nyt keväällä 10e ja H&M:n takki " hienommaksi" takiksi alesta syksyllä 8e hintaan.Joten vaikka vaatteet ovat meille uutena ostettuja ja muutama on ihan merkkituotteitakin,niin rahaa ei ole kulunut paljoakaan!

Ja on tosi siisti ja uudenveroinen, tuntuu hassulta tuo käytetty = nuhjuinen -yleistys :D Varaa olisi kyllä ostaa uusiakin, mutta sekä minusta että miehestä tuo puku on kivempi kuin mikään tämän kevään malleista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat