Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (22)

kuin että saa lintuinfluenssatartunnan.Tilanne tietysti muuttuu JOS tämä virus muuntuu ihmisestä toiseen tarttuvaksi. Kukaan, toistan kukaan, ei voi olla varma, että juuri tämä virus muuntuu. Todennäköisesti joku tällainen virus muuntuu seuraavan 20 vuoden sisällä, mutta tästäkään ei kukaan voi olla varma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se oli leviämässä kuin kulovalkea ympärimaailmaan, ihmisistä toiseen tarttuvana ja tappavana. Saatiin onneksi ruotuohin, mutta edelleen sitä esiintyy. Samoin ebolaa ja muuta vastaavaa.

että meille lintukotosuomalaisille on koko kansalle rokotteet, sekä malli, - että täsmärokotteet. Niitä aletaan jakelemaan heti kun pandemian vaara näyttää todennäköiseltä. Ja todennäköistä on myös se, että se alkaa Aasiasta eikä Suomesta. Mutta ken sen tietää.

Vai onko joku jäänyt tänne elämään ikuisesti? Kuollaan kaikki, joku ehkä huomenna auton alle, toinen 5 vuoden päästä syöpään ja kolmas 86-vuotiaana nukkuessaan. Elä NYT!

Jos tota lintuinfluenssaa tarkotat, olisi mielenkiintoista tietää, miksi se tappaa VAIN suomalaiset?

Tautia on ollut jo vuosia, ei ole kuollut miljoonia ihmisiä. Samainen tauti on jo monessa Euoroopankin maassa, miksei niissä maissa ole alkanut pandemia?

Miksi se pandemia iskee meihin??

Menkää vaan tupakalle, jättäkää kädet pesemättä vessakäynnin jälkeen ja ennen ruokailua ja syökää roskaruokaa ja pelätkää lintuinfluenssaa :DD

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat