Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Täällä kysellään paljon uniongelmiin apua ja monenlaisia neuvoja on ollut. Onko jollakulla kokemusta niistä mobilen tapaisista vempaimista, jotka on tarkoitettu johonkin pinnasängyn reunalle roikkumaan ja sitten niistä tulee (paketin kyljessä olevan selostuksen mukaan) rauhoittavaa musiikkia ja pyörii jokin tähtikuvio tms.Onkohan tuollaisilla leluilla rauhoittava vai aktivoiva vaikutus. Ne ovat sen verran kalliita, että en viitsi ostaa, kun pelkään, että eivät auta yhtään. Mutta jos jollakulla olisi niistä hyvää sanottavaa olisin valmis kokeilemaan sitäkin keinoa.

Kommentit (3)

sen verran, että malttaa nukahtaa. Toisaalta silloin kun ei nukuta, vaan vauva pötköttelee muuten vaan sängyssä, silloin mobile on oiva viihdyttäjä ja vauva viihtyy melko " pitkiäkin" aikoja ilman aikuisen seuraa. Koskaan en kuitenkaan jätä yöksi mobilea sängyn laidalle... tuntuu, että illalla venyttää nukahtamista ja jos vauva yöllä herää, tuntuu sille mobilelle olevan melkoisesti tarinaa kerrottavana eikä uni tunnu enää maittavan:) Meillä mobile toimii siis sekä rauhoittajana että aktivoivana leluna...

Aktivoiva vaikutus on. Ja voipa jättää pinnikseen jumppailemaan sen mobilen kanssa, kun itse lähtee vaikka vessaan käymään.

Meillä on kaksi erilaista, kummassakin sama juttu.

Pois lelut näkyvistä, kun nukkua pitäisi. Mutta onhan ne muuten kivoja... :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me ollaan poikkeus, meillä mobile kuuluu iltarutiiniin jonka avulla vauvalle kerrotaan että yö on tulossa. Kun poika alkaa haukotella ja hinkkailla silmiä, mennään nopsaan vaihtamaan vaippa, tässä välissä nostetaan pinnikseen kuuntelemaan ja katselemaan mobilea, sitten tissille ja siitä unisena takaisin pinnikseen jonne nukahtaa. Meillä on toiminut. Mobile ostettiin joululahjaksi kun poika oli 4vk ja nyt 4kk iässä toimii edelleen. Selkeästi on tottunut tähän, jos jättää mobilet välistä niin nukahtaminen menee hyvin hankalaksi! Toistaiseksi ei ole mummolassa mobilea kaipaillut, kun on niin erilainen nukkumisympäristö muutenkin ja tuttu rutiini rikkoutunut joka tapauksessa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat