Vierailija

Meillä on ex-miehen kanssa yhteishuoltajuus ja tapaamisista ym. on tietenkin sovittu lastenvalvojalla. Nyt tarvitsen teidän apua joilla on vähänkään kokemusta asiasta!

Hänellä oli tässä joulun jälkeen kunnon juopotteluputki kun tuli ero naisystävästä, kaikki meni, asunto ja huonekalut.

Eli hän on rikkonut jo valmiiksi tapaamissopimusta.

Viime viikolnloppuna lapset olivat hänellä ja lupasi ottaa täksi viikonlopuksi kun asiaa pyysin. Eipä sitten ottanutkaan. Ehdin jo lasten kanssa suunnitella ohjelmaa ensi viikonlopulle ja nyt hän vaatii lapsia luokseen silloin. Kun en tähän suostunut, uhkasi tulla sitten perjantaina poliisien kanssa. Voiko se tehdä niin?

Sopimuksessa on kyllä parilliset viikonloput hänelle. Mutta sopimushan on nyt epäpätevä kun siinä ei mikään hänen osaltaan paikkaansa pidä. Lisäksi elatusmaksut on ulosotossa.

Jos joku voi auttaa niin kiitos, tiedän että tämä selviää heti kun otan lastenvalvojaan yhteyttä, mutta maanantai aamuun on vielä pitkä aika.

Kommentit (2)

Sillä on ollut jo monta naista eron jälkeen ja aina niiden kanssa menee asiat kiville ja aina se vaikuttaa lasten tapaamisiin.

En sitä ronttia todellakaan omaan kotiini päästä.

Haluaisin vain tietää että voiko se tosiaan tulla noin vain poliisien kanssa kun minä yhden kerran kieltäydyn tapaamisista.

Hän myös uhkaili eilen että on sataprosenttisen varmaa että lapset haluavat muuttaa hänen luokseen kun saavat siitä itse päättää.

Yöunet meni.

ns. päivittää sopparia.

Voisiko exäsi olla esim. sinun asunnossasi lastenne kanssa tai jomman kumman vanhemman luona?Tuttavapariskunnalla asia hoidettiin niin, että isä tapasi lapsiaan isän vanhempien luona (valvonnassa). Näin lapsilla oli turvallisempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat