Seuraa 

Eli apua kaivataan....pojalla kohtapuoliin synttärit ja kovasti on kitaraa toivonut.

Ei siis sellaista muovista tai mitään rimpulaa, vaan ihan oikeaa.

Kaverin muksulla on jouluna Anttilasta ostettu,mutta nyt ei enää sielläkään ollut.

Onko jollakin tietoa mistä pääkaupunkiseudulla löytyisi ja jos hintakin tiedossa niin hyvä =)

Kommentit (6)

F-musiikin lisäksi myös Levytukku ja Hellas myyvät kitaroita (molemmat liikkeet sijaitsevat Aleksilla, lähes vastapäätä toisiaan). Kannattaa vaikka soittaa musiikkikauppoihin ja tiedustella hintoja, joskus on hyviä tarjouksia.

suosittelen minäkin ostamaan, jos haluat kunnollisen kitaran, jota voi virittää ja joka myös pysyy vireessä. Kaupoissa myydään useimmiten oikean näköisiä, mutta ei ominaisuuksiltaan " oikeaa" kitaraa millään tavalla vastaavia kitaroita. Jos lasta ei sitten harrastus kiinnostakaan, niin tuollaisesta oikeasta kitarasta voi saada kuitenkin kelpo hinnan jos myyt eteenpäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainakin F-musiikista ja joistain muista soitinliikkeistä kitaroita saa takuuvarmasti. Hinta vaan on aika kova. Esim. 1/2 kitara maksaa 129 euroa.

Me ostimme sellaisen joulun alla muistaakseni Hellakselta, oli silloin tarjouksessa noin 30 euroa. Ukulele on pieni, nelikielinen kitara, ihan oikea soitin. Se on meillä tosin vielä varastossa, kun ei uskalletukaan kaksivuotiaalle vielä antaa, ettei riko sitä. Hänen mielilelunsa oli aiemmin kirpputorilta 10 sentillä ostettu muovinen kitara, joka meni lopulta niin rikki, ettei teippi enää auttanut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat