Vierailija

Kommentit (17)

Paasasin miehelle jutun luettuani ihan samaa, eli miten on jollekin tullut edes mieleen jättää puolitoistavuotias huseeraamaan yksin pihaan auton ollessa käynnissä. Eihän tuon ikäiseltä voi odottaa, että osaisi autoa varoa. En yritä syyllistää äitiä sen enempää (kaikilla meillä lienee hetkiä, jolloin VOISI tapahtua jotain, muttei onneksi tapahdu), varmasti eläminen itsensä kanssa on nyt tarpeeksi vaikeaa muutenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1,5v osaa kyllä liikkua nopeasti. Tuskin äitinsä huomasi, että lapsi on auton edessä. Pakkasella auto on monesti umpijäässä ja on pakko pitää sitä käynnissä jonkin aikaa, jotta alkaa toimimaan (ikkunat sisäpuoleltakin jäässä, mittarit kohmeessa jne.).Omat lapseni yleensä juokseva vielä pihassa kun käynnistän autoa, koska en tahdo istuttaa heitä autossa sitä aikaa kun auto sulaa ja raappaan ikkunoita. Tiedostin tilanteen vaarallisuuden jo ennen tuota onnettomuutta ja olen opettanut lapsille, ettei auton eteen saa koskaan mennä, siinä ei leikitä.Lopettakaa äidin syyllistäminen. Voiko olla mitään kamalampaa kuin oman lapsen kuolema? Ja jos on vielä itse sen aiheuttanut, niin tuskaa ei voi kukaan käsittää.

Meillä kyllä aina laitetaan lapset ensin autoon ja sitten vasta auto käyntiin. Silloin harvoin, jos näin ei tehdä, pidetään tarkasti huolta, että lapset ovat kunnollisen turvamatkan päässä.Ei tulisi mieleenikään käynnistää autoa, jos lapsi olisi siinä seinän ja nokan välissä.Ja muuten, miten tämä tapaus on vähemmän äidin vika kuin ne, joissa äiti meni sisälle ja lapset hukkui? Minusta on kyllä aivan toisin päin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat