Vierailija

Kommentit (6)

1 kg perunoita

1 tl suolaa

noin 1 dl hiivaleipäjauhoja



Perunat kuoritaan ja keitetään,vesi kaadetaan pois ja perunat hienonnetaan. Lisätään suola. Jäähtynyt perunasose alustetaan hiivaleipäjauhoilla. Jauhomäärä riippuu perunoista, ovatko ne tahnaisia vai vetisiä. Seoksesta voidaan valmistaa pannun kokoinen leivonnainen tai pieniä,noin sentin paksuisia pyöreitä kakkuja, jotka paistetaan nopeasti kuumassa uunissa. Lämpö saa olla 280 astetta. Kun pinta on kauniilla ruskeilla rakkuloilla, on lepuska valmis. Se peitetään liinalla pehmenemään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat