Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun tuo ei kyllä kurkkuaan arista ja syö ja juo ihan hyvin. Omasta mielestäni vaan räkätauti mutta kuume nousi korkealle. Voiko olla kurkunpäätulehdus ilman että edes kurkku kipeä?

Kommentit (11)

otteeseen parin vuoden ajan. Saattaa laittaa ihan normaalisti nukkuun ja sitten parin tunnin päästä herää; kuume noussut, yskittään aivan hirveesti ja henki on tiukalla. Yleensä on pitänyt lähtä sairaalaan spiiralle jotta hengitys on saatu auki. Seuraavana päivänä pitänyt käydä monesti uudestaan spiiralla.

Siitä en tiedä on sillä ollut kurkkukipeenä, mutta yskimisen takia ei oo syönyt oikein mitään. Tai on syönyt ja oksentanut sitten yksimisen seurauksena kaikki pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kumea, haukkuva yskä johtuu siitä kun kurkunpää on turvonnut. Virustauti joka huvin yleinen lapsilla, yleisimmin lapsi herää keskellä yötä haukkuvaan yskään ja voi oll apelottavan näköistä, mutta ei vaarallista. Kostea höyry auttaa, kannattaa laittaa lapsi kylpyuhuoneeseen vaikka suihkuun tai kylpyyn ja höyrystyttää koko huone kunnolla.

Ekan kerran lähettiin sairaalaan mutta viileä talvi-ilma lopetti kohtauksen jo matkalla. Nykyään jos kurkku turpoaa nostan muksun pystyyn ja annan vettä. Jos ei auta niin käärin vällyihin ja mennään hetkeksi pihalle. Toimii tosi nopeesti.Jotenkin oon kokenu ton höyryhengityksen vaivalloisemmaksi eikä se oo oikein auttanut. Meillä ei onneksi enää oo kuumetta noussut tuon yhteydessä.Kiitos tiedosta että sitä kutsutaan myös valekuristustaudiksi... enpä oo tuotakaan tienny.Viruksen aiheutta,menee aikuisilla itsekseen pois ja on vaaraton. Lapsen rakenteesta johtuen on lapsella vaarallinen, voi aiheuttaa tukehtumisen!

t lisääntyivät, kuume. Voihan tauti olla lievänäkin ja silloin autta vain ja ainoastaan KYLMÄ ilma, mekin oltiin myöhään illalla ulkona. Jäätelö ja kylmät juomat myös laskevat turvotusta. Yleensä pojilla tavallisempi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat