Seuraa 

Ehdotuksia hyvästä/halvasta lääkärikeskuksesta Helsingissä otetaan vastaan :)

Kommentit (6)

ja siellä kävin toista lastammekin odottaessani alkuraskauden ultrassa.Onhan niitä muitakin paikkoja, mutta tuo on minulle tuttu (ystävät ovat käyneet siellä ja suositelleet).menen sinne rv 7+5 (he sanoivat siellä, että tuolloin OK aika mennä)Ja puhelimessa hinnaksi sanottiin 80 euroa kelakorvauksen jälkeen.

Painoin jotain nappia ja viesti lähti kuin tykinkuula :)eli tarkoitus oli kysyä, että onko tietoa, että missä vaiheessa tuo alkuraskauden ultra kannattaa tehdä?Mukavaa sunnuntaita kaikille, vaikka onkin todella kauhea keli... ei tunnut keväältä ei sitten yhtään :(Heidi+ toukka vk 5+5

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Taitaa hinnat vaihdella Femedassa lääkärin mukaan. Käy Anna-Kaisa Larkkio-Miettisellä. Hän ainakin tekee alkuraskauden ultran tuolla 45 eurolla (jää maksettavaksi kela-korvauksen jälkeen). jotkut lääkärit ottavat ylimääräistä ultrasta ilmeisestikin.

Kävisin viikon 8 jälkeen. En aiemmin.

Me käytiin Femedessa rv7+4, ja vauva oli 6+5. Joten menisin seuraavalla kerralla vasta rv8, jotta varmasti syke näkyisi. Tosin näkyi se jo tuolloinkin. Rv7 alkaenhan on se suositus, kun syke saadaan siitä lähtien varmasti esiin. Me käytiin Femedassa, kelakorvauksen jälkeen maksoi 100e.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat