Vierailija

Pyöräilykypäräpakkoa ym. miksei saman tien laiteta kaikkia ihmisiä holhouksenalaisiksi.

Kommentit (9)

ettei olisi hyvinkäyttäytyviäkin nuoria. Laivan on vain pakko vetää joku linja, ei ne pärstäkertoimenkaan mukaan voi asiakkaita valita. Laivojen linja perustuu ihan asiakaspalautteisiin. Maksavampi väki, joka käy a la cartessa yms. alkoi kartella risteilyjä. En itsekään käynyt koskaan risteilyllä aikaisemmin, kun laiva täynnä örmyävää nuorisoa. Nykyään voin käydä joskus viikolla. Tosin landelta tulleet kaljamahajuntit ällöttävät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se on ihan asiakaspalvelun takia. Parikymppiset (varsinkin pojat) sikailevat niin paljon laivalla (juovat liikaa ja oksentelevat käytäville), että kunnon väki ei halua risteillä. Siksi ikäraja. Luuletko pönttö, että se on joku yhteiskunnan sanelema laki. Myös ravintolat saavat itse päättää ikärajansa.

T: Laivan entinen työntekijä

valmis sairaanhoitaja ja sydänvalvonnassa töissä. Sai siellä olla vastuussa ihmishengistä, mutta risteilylle en päässyt (valmistuin 21vuotiaana sairaanhoitajaksi ja vuosi oli siis 97).

Huvittavinta oli, kun tapasin 8 vuotta vanhemman miehen, jonka kanssa aloin seurustelemaan, niin hänet merkittiin valvojaksi, ja pääsin risteilylle :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat