Vierailija

mies oli omituisen välttelevä. Keittiö ja makkari oli siivottu, lakanat vaihdettu ja entiset koneessa. Ei ole yleensä niin siivousintoinen. Lavuaarista löysin sitten vaalean pitkän hiuksen. Minulla tumma lyhyt tukka ja miehellä myös. Alkoi heti epäilykset heräämään, on paha oli, mahaan sattuu, en ole uskaltanut ottaa vielä puheeksi...ONKO TÄMÄ SITÄ MILTÄ SE NÄYTTÄÄ????

Sivut

Kommentit (114)

Vierailija:

Lainaus:


Esim. mieheni oli ollut kerran juhlimassa, me olimme vauvan kanssa kotona. Tuli siinä kolmen kieppeillä kotiin ja aamulla kun menin keittiöön, niin vesilasin kyljessä roikkui punainen kihara hius. Tuskinpa oli ketään punapäätä meille kotiin tuonut, kun minä kerran nukuin siellä :)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä mies kyllä muutoin saattaiskin jopa siivota mun poissaollessani, mutta lakanoita varmaan ei oma-aloitteisesti ole vaihtanut kertaakaan tämän 10v:n aikana joka ollaan yhdessä oltu.

Jos sellaisen olisi menny tekemään mun poissaollessa niin varmasti nousis mullakin epäilyjä.

Eli jos yleensä vaihtelee ilman pyyntöäs lakanoita ja on intona siivoamaan niin ei hätiä mitiä. (Tosin pitkä vaalea hius on vähän epäilyttävä, mut sillekki saattaa olla ihan joku luonnollinen selitys)

Mut jos ei yleensä siivoa, niin uskompa et teillä on joku blondi ollut yökyläilemässä!

Vierailija:

Lainaus:


Katoin vaatekomeron, vaatteissa ei mitään, mutta sitten hetken mielijohteesta otin alas miehen matkalaukun hyllytä. Luulin, että se olisi ollut tyhjä, mutta se olikin täynnä NAISTEN ALUSVAATTEITA, tosi isoja pornopunaisia korsettaja, tangoja ja muita, rintsikoita ja sitten meikkipussissa oli meikkejä, räikeitä luomivärejä, punaista huulipunaa ja jotain vitun kasvomaalia-- hyi helvetti!! Ja matkalaukun takana, tosiaan, oli muovipussissa peruukki, pitkiä vaaleita hiuksia. MITÄ HELVETTIÄ TÄMÄ ON????KOHTA SEKOAN!!!!!!!!!!!!!!!!ONKO MIEHELLÄNI JOKU LIHAVA ÄMMÄ RAKASTAJATTARENA JOKA SUOSTUU PUKEUTUMAAN NOIN ...vai, pukeutuuko mies itse? HYI HELVETTI HYI SAATANA, JOS NIIN EN TIIÄ KUMPI OLISI OLLUT PAHEMPAA PETTÄMINEN VAI TÄMÄ...USKOMATONTA MITÄ TEEN SANON MITÄ HELVETTIÄ TÄMÄ ON????
Älä pilaa elämääsi tuollaisella. Jos teillä on kaikki asiat ollut hyvin ennekin niin miksi mies pilaisi perheenne elämän ja varmasti tietäisi menettävänsä sinut ja lapsen! Nainen nyt itsetuntoa korkeammalle!

Minua inhottaa ajatella miestäni edelleen naisten vaatteissa, en ikinä ikinä haluaisi sellaista nähdä. Kysyin eikö mies voisi meidän takia lopettaa nuo pervoudet, kun haluaa jatkaa yhä suhdetta, Ei osannut sanoa. vaan mitäpä se auttaa jos halu on yhä sellaiseen.

Mies rakastaa lastamme valtavasti, ja on ollut hyvä isä, ovat läheisiä, mutta millainen miehenmalli tuollainen pervo voi olla?????? eikö lapsi huomaa ettei isi olekaan ihan ok?Kysyin eikö hän halua mua, enkö mä kiihota sitä ollenkaan, niin se sanoi että rakastelee mun kanssa rakkauden tunteesta ja miehet ovat enemmän himon kohde. HYI HELVETTI!!!!!!!!!!!!!ELI MUSSA EI OLE MITÄÄN SEKSUAALISTA SILLE, NIINKÖ?Se on niin vaikeaa sulattaa. uhraanko seksuaalisuuteni lapsen ja ehjän kodin takia? en tiedä, en tiedä.

joo tai tyhjennä koko matkalauku sisältö ja kanna piiloon tai roskiin ja älä sano sanaakaan. jossain vaiheessa mies ehkä kaipailee niitä ja tajuaa että tiedät . ehkä kysyy ja selvittää itse mihin niitä tarvitsee

eroaminen on lapsen kannalta huonompi kuin kulisseissa eläminen. Tuoreet tutkimukset ovat tämän tuloksen antaneet. Jos lasta ajattelet, et eroa.Jos se vaan itsekseen niihin pukeutuu ja ei petä sua, niin anna olla. Siedä se. Ole tyytyväinen, ettei se petä ja niele sen erilaisuus. Käske harrastaa vaan kun sä et ole paikalla. Vaikka muakin ällöttää, niin kyllä mä tuollaisen pystyisin mieheltäni sietämään, että yksin tuollaista tekee.

Ja lattian pesussa ym. siivouksessa tämä hius on joutunut lavuaariin.Itse sinä miehesi parhaiten tunnet ja tiedät onko epäilyille aihetta.Jospas kysyisit ihan suoraan asiaa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat