Seuraa 

Nyt hyvät vinkit on tarpeellisia!!!

Meillä hu siis inssi ja aamulla olis miehen tarkoitus toimittaa simpat hoitoon. Hän ei pysty toimittaan suoritusta paikanpäällä ja matka hoitolaitokseen vain 20min. joten nyt neuvoja miten pidämme " kaverit" priimana labraan asti!!!!???

Kommentit (7)

Klaarattiin homma, pesun jälkeen priimasiittiöitä oli 5,5 miljoonaa.. Minusta aikas vähän, voipi olla et se aika tekee kuiteskin vähän tehtävänsä. Kovasti labrasta toivoivat toimitusta paikanpäällä, mut meidän isi ei siihen kyennyt.. Toisaalta lääkäri sanoi, et samalla määrällä meitin pikkumieskin saatiin aikaiseksi!

t.piinispäivä 1.

pikakirjoituksen ammattilainen täällä taas suhaa. Saanette selvää kun arvaatte puolet sanoista ;)t:mäenjaksaoikolukeamäenjaksaoikolukea

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Simpat purkkiin ja ei MISSÄÄN NIEMSSÄ mihinkään taskuun vaan se purkki TEIPATAAN esim. maalarin teipillä tuohon kylkeen tai rintojen väliin vaatteiden alle. Näin säilyvät 100%varmasti ja oikeassa lämpötilassa.Ohje meidän omalta klinikalta tähän tuli ihan kirjallisesti kun mies vei ekan satsin -20 pakkasessa villasukassa talvirotsin taskussa ja tulos oli tosi huono (olivat osittain tuhoutuneet kylmästä)Kaikki jälkimmäiset näytteet oikein perille toimitettuna olivat aivan huippuluokkaa eli kyllä se kuljetustapa siihen tulokseen vaikuttaa.HUOM. Meillä klinikalle matkaa tasan 1h ja silti kaikki ovat säilyneet hyvinä oikealla tavalla kuljetettuna.Paras tapa olisi tietty kuljettaa ne omissa kiveksissään,mutta meidän mies ei suostunut mihinkään " koppitouhuihin"

Meille sanottiin että jos ei pysty laitoksella suoriutumaan,voi hoitaa hommat kotona mut täytyy suojata simpat TOSI hyvin kun ne tuhoutuu hyvin helposti. Sanottiin että paidan alla ihoa vasten täytyy tavara tuoda. Ruumiinlämpö pitää simpat sopivassa lämmössä kun on ihoa vasten ja vielä paidan alla. Toivottavasti saatte tavaran " ehjänä" perille:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat