Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meille tulossa/rakenteilla talo. Keittiöön olen jo valinnut laminaattitasot, nyt alkaa kivitaso kuitenkin tuntua enemmän omalta vaihtoehdolta. Onko kolkon näköinen, ja miten sopii valkoisiin kaappeihin? Kaikki mielipiteet otetaan vastaan... rakentaminen on kivaa, mutta päätökset vaikeita

Sivut

Kommentit (20)

Kaikki työtasot ovat kiveä, muut tasot massiivipyökkiä. En vaihtaisi kiveä pois, sillä se on tyylikäs ja helppohoitoinen sekä äärettömän kätevä. Voit esim. nostaa kattilan ja kuuman uunipellin ihan minne tahansa kiven päälle eikä jää jälkiä. Tasolla voi leipoa mikäli tahtoo eikä se mene miksikään, samoin leikata ilman leikkuulautaa.Jos teen joskus uuden rempan, niin nuo tasot jätän kuitenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on keskellä keittiötä kivitaso, jolla ihana leipoa ja johon voi nostaa uunista kuumat astiat jne.. Muut tasot ovat helppohoitoista minusta ihan hyvän näköistä laminaattia. Toimii hyvin, meillä on keittiö kovassa käytössä. En todellakaan haluaisi kaikkia tasoja kivestä. Hinta ei ole suhteessa kallis, hyvän laminaattitason ja kivitason hintaero ei ole suuren suuri. (Muotoiltu kivi on sitten erikseen)

Tila on avoin olohuoneeseen, jossa siis sama lattia. Ja se vaalea labrador kivitasona valkoisten kaappien ja rosterikoneiden kanssa. Sopii oikein hyvin. Kokonaisuus on vaalea ja raikas. Jos olisin vaihtanut lattiamateriaalin, olisin varmaan laittanut vaalean harmaansävyistä laattaa.

Olen ollut pintaan todella tyytyväinen. On tyylikäs, säilyy siistinä vuodesta toiseen ja on helppohoitoinen. Aluksi meinattiin laittaa osa laminaatti ja osa kiveä, mutta muutettiin lopulta kaikki kiveksi ja hyvä niin, koska laminaatti olisi mielestäni tehnyt kokonaisuudesta " halvan" näköisen. Keittiökaapit ovat vaaleaa puuta. Eikä ole vielä yhtään astiaa vuosien aikana kivitason ansiosta hajonnut.

Meillä sekä puuta että kiveä. Kivitasoa ei ole tarvinnut hoitaa sen kummemmin. Puutaso hiottu jo pariin otteeseen, viisi vuotta asuttu.

Aina siihen jotain menee ja imasee kivasti lian sisäänsä.Ainut huono asia on se, että astiat menee taatusti rikki kun kiven päälle tippuu ja yleensä tosi pieneksi siruksi.

Antaa lisäksi ylellisen vaikutelman. Meillä myös vaalea labrador -graniitti, kuten jollain aiemmin ketjussa. Sopii loistavasti valkoisiin kaappeihin ja rosteriin.

se on ihana. Helppo pitää puhtaana, ja myös tekee keittiöstä tyylikkäämmän. Itse ainakin pidän laminaattitasoja köyhien hommana. Ihan hyvät varmaan nekin ovat. Aito puutaso olsii ihana, mutta niin vauikea hoitaa.

T. Puolen vuoden käyttökokemuksella

En halunnut kaikkia tasoja kivisinä, puiset olivat toiveissa mutta otin laminaatit helppohoitoisuutensa vuoksi. Kivitasolle on hyvä laskea kuumat pellit suoraan uunista. Laminaatti on Puustellin ja tykkään siitä enemmän leivonta-alustana kuin kivitasosta.

Eikä oo menny miksikään. Kaapit alkavat näyttää jo kuluneilta, valkoista melamiimiä.Maustepurkit oon kyllä vaihtanut muovisiin kun lasiset meni aina rikki.

Kuten jo aiemmista viesteistäkin jo on käynyt selväksi :) Meillä on Mäntsälän Aurora :) Ylämaan Graniitilla on hyvät sivut, sieltä näkee heidän kivensä sekä hoito-ohjeet ym. Kun linkittää ei saa, voitte päätellä osoitteen itse :))

Suosittelen ehdottomasti vaivattomuutensa ja upean ulkonäkönsä vuoksi. Kestää kuumaa ja vettä ja sen päällä voi tosiaan leikata jopa veitsellä. Kivitasoja on nykyisin paljon eri vaihtoehtoja, mutta ainakin Labrador blue käy hienosti yksiin valkoisten kaappien kanssa. Kivitasot toki kalliita, mutta myöskin hintansa arvoisia, niin käyttömukavuuudeltaan kuin ulkonäöltäänkin!!

Alussa pelkäsimme, että imee värejä ja niistä varoitettiinkin, mutta jos muuttopäivänä kahvia meni pannullinen pöydälle j anäytti, että väri imeytyi, niin eipä se enää silmään ota. Aina välillä hoidamme jottei huokoinen kivi imisi kaikkea puoleensa, mutta muuten huoltovapaa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat