Seuraa 

Palstatauolta uskaltauduin tänne takaisin. Jotkut ehkä muistavat että meillä oli epäonnistunut IVF joulukuussa. Se oli sen verran rankka tappio että piti ottaa aikalisä ja palstataukoa ja vähän miettiä muita asioita. No, lääkäri sitten sanoi, että hyvinhän se meni, alkiot jakautuivat hienosti, vaikkeivät sitten kiinnityneetkään. Lisäksi hän suositteli vielä yhtä tai kahta inssiä (meidän IVF oli oikeastaan vahinko, olimme menossa 3. inssiin mutta minäpä munin ihan liikaa ja siiryimme siksi suoraan IVF:ään). Sen epäonnistuneen IVF:n jälkeen teimme vielä viime kierrossa inssin mutta siitäkin tuli tyylipuhdas nega. Nyt olemme päättäneet ottaa pienen hoitotauon ja jatkaa sitten syksyllä, luultavasti suoraan toiseen IVF:ään.Nyt olisi pieni kysymys teille helsinkiläisille: mille (yksityiselle) klinikalle kannattaisi mennä seuraavaan IVF yritykseen? Me asumme ulkomailla ja kaikki tutkimukset ja hoidot on tehty täällä. Olemme kesällä muuttamassa pysyvästi takaisin Suomeen mutten tunne helsinkiläisiä klinikoita. Onko IVF:ään jonoja myös yksityisellä puolella? Kannattaisiko jo nyt varata tutustumis- ja suunnitteluaika alkusyksyksi jottei sitten tarvitse pettyä? Kiitos avusta!P

Kommentit (7)

Ollaan käyty joulukuusta lähtien Diacorin lapsettomuusklinikalla Kari Ratsulan hoidossa, toinen ins on edessä nyt torstaina tai perjantaina. Olen ollut tyytyväinen kaikkeen muuhun paitsi s-hoitajien turhan lyhyeen puhelinaikaan :) (mutta siihenkin syyt ymmärrän).Diacorilla on tarjolla myös keskusteluapua, alla lainaus Diacorin nettisivuilta:

" Olemme kehittäneet palveluitamme myös henkisen jaksamisen tukemiseksi. Oman hoitotiimimme lisäksi voitte keskustella itseänne askarruttavista asioista lapsettomuushoitoihin perehtyneen psykologin tai psykoterapeutin kanssa. Ohjaamme pariskuntia myös vertaisryhmiin, joissa lapsettomuudesta kärsivät pariskunnat voivat saada tukea toisiltaan ja jakaa yhteisiä kokemuksia."

Unohdin laittaa sen, että ainakin Diacorilla hoitoja tehdään vain ma-pe. Olen käsittänyt, että muilla klinikoilla olisi sama tilanne?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vastauksista! Katselin jo aikaisemmin klinikoiden nettisivuja, mutta niistä on vaikea sanoa mitään klinikoiden hengestä ja sympaattisuudesta. Täällä ulkomailla suurin ongelma on mielestäni ollut se, että hoidot ovat vain sarja teknisiä suorituksia. Lääkärimme on hyvä, mutta henkiseen hyvinvointiin ja hoitojen epäonnistumisen aiheuttamaan tuskaan ei ole tarjolla mitään tukea. Onko millään muulla klinikalla erikoistuneita psykologeja paitsi Väestöliitolla? Entä onko IVF-hinnoissa suuria eroja?

Tässähän menee maanantai-aamu töissä mukavasti netissä surffaillen... Hinnastojen mukaan Felicitas on selkeästi kallein ja muut suunnilleen saman hintaisia. Fertinova sai jo hyvät arvostelut, mutta millaista hoitoa saa Väestöliitossa ja Diacorissa? Tekevätkö mitkään klinikat muuten hoitoja virastoajan ulkopuolella, esim viikonloppuisin?Kiitos taas avusta!Itse olen julkisella joten kokemuksia ei ole yksityisistä ja näin ollen en voi mitään suositella mutta pari paikkaa täältä tiedän missä voisitte käydä eli mm.Väestöliitto,Diacor,Felicitas klinikat. Osoitteet löytyy kun menee näillä nimillä netistä katsomaan:) Toivotaan että seuraava kerta olis onnekkaampi!!!

Felicitas on todella lämminhenkinen ja osaava paikka. Hoito siis hyvää, mutta valitettavan KALLISTA! Tulosta kuitenkin tuli, sillä poika syntyi 2003 syksyllä.Viime vuonna alkusyksystä siirryimme Väestöliiton asiakkaiksi juuri sen takia, että Felicitas on niin harmillisen hintava. Väestöliitostakaan ei periaatteessa pahaa sanottavaa, mutta lääkäri ei ole aina sama, joten aina uuden lääkärin ollessa joudun selittämään samat asiat uudelleen ja uudelleen. Se on Väestöliitossa plussaa, että tekevät siirtoja myös lauantaisin!!

Fertinovaa Helsingissä. Siellä on lämminhenkinen henkilökunta ja osaavat ja sympaattiset lääkärit. Hinnat ovat suhteellisen edulliset. Paikka on aika pieni ja kodinomainen. Mutta jonoa saattaa kysynnän vuoksi olla, joten aika ensikäyntiin kannattaa varata mahdollisimman pian. Ensikäynnistä pääsee heti hoitoon. Olimme tosi tyytyväisiä kaikenkaikkiaan koko hoitoon ja " palveluun" . Suosittelen!t. Mondis rv 7+6

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat