Vierailija

Kommentit (15)

Onneksi lapsi parani kotihoidossa. Vien lapsen herkästi lääkäriin, mutta hanki ennen vastaanottoa kaiken mahdollisen tiedon, jotta osaan penätä oikeuksiamme sekä oikeaa diagnoosia ja hoitoa. Tosin käymme yksityislääkäreillä, jotka eivät resurssipulaa pohdiskele.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Johan sen nimikin sanoo ettei siellä osata sairaita hoitaa. Eikun sairaalaan vaan suoraan ja lanssilla jos on tosi huonona. Nykyään kun hoidetaan ihmisten ulkonäköä niin eikö yhden pienen elämä ole turhankin käynnin arvoista.

todella väsynyt lapsi, ei hymyillyt, ei leikkinyt, istui vain nojatuolissa ja katsoi tv:tä apaattisena. Virtsaa ei juurikaan erittynyt enää. Huulet kuivat. Paino tippui pari kiloa (2v.). Kyseessä oli paha ripuli ja lapsi joi koko ajan huonosti. lopulta ei juonut enää mitään ja kiikutettiin kolmantena päivänä päivystykseen ja joutui tippaan....

vaik lääkäri ei lähettäskään. 5 päivää kuulostaa jo pitkältä ajalta. olin itekin sairaalas nesteytykses kun ton ajan oksensin (raskauspahoinvointia). oli sillon nesteet vähis ja ois tehny mieli vaan nukkua ennemmin ku mennä sairaalaan. hyvää teki kun menin. ei meinaan menny sillon mikään vesi kurkusta alas

ja lupa soittaa milloin vain. Heiltä olen saanut tarvittaessa lähetteen suoraan sairaalaan.Lapseni ollessa kyseessä en riskeeraa mitään. Terveyskeskuksissa ei kylvetä kuin lisää ongelmia.

Meidän tyttö ripuloinut 5 päivää ja oksensi myös alussa rajusti päivän. Nytkään ei ruoka maistu eikä oikein juokaan. Haluaa istua sylissä ja lukea kirjaa, nukkuu paljon. Ei tyypillistä vilkaalle 1v9kk tytöllemme. Kohta on lääkärin aika tk:ssa joten katsotaan. Millaiset ovat lapsillanne olleet kuivumisen merkit?

Molemmat lapset (alle 2 vuotiaita kumpikin) olivat jo selvästi kuivuneet. Vein heidät naapurikunnan tk:seen, sanoin, että olemme vanhemmillani kylässä, eikä kotikaupungissa oteta lasten tilaa vakavasti. Lähete taysiin tuli välittömästi, kun nuorin punnittiin ja painosta oli tippunut kolmannes. Nuoremmalle nesteytys meni suoraan suoneen, isompi oli paremmassa kunnossa ja nesteytettiin nenämahaletkun avulla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat