Vierailija

Siis kun meidän suvussa tuntuu olevan sillälailla että se ollaan meidän perhe jonka on vierailtava sukulaisissa. Ja jos he ehkä kerran vuodessa selviävät meille on se jo suuri urakka ja vaivannäkö. Ja sitten he harmittelevat ja syyllistävät meitä kun ei käydä lasten kanssa tarpeeksi usein kylässä.Ymmärrän toki että esim appivanhemmilla on maatila ja sieltä ei noin vain lähdetä. Mutta on heilläkin lomaa. Ja silloin yleensä suuntaavat jonnekkin pohjoiseen tms. Edes yhdeksi yöksi eivät meille voi tulla. Ja jos me emme heille raahaudu tarpeeksi usein niin kauhea valitus.

Onko muilla samanlaista ongelmaa? Alkaa pikkuhiljaa tympiä tämä asetelma että me joudutaan aina matkustamaan muualle eikä meidän luo voi ikinä tulla. Vaikka osalle näistä ihmisistä olisi tämä matkustaminenkin paljon paljon helpompaa.

Olen kyllä pyytänyt...monta monta kertaa. Aina tavatessa kutsun viikonlopun viettoon meille. Mutta ikinä ei tunnu onnistuvan....

Kommentit (4)

Meillä vierailee todella harvoin ketään, asutaan kuulemma niin kaukana. Kaukana on 30 kilometrin päässä ja matka täältä sinne on ilmeisesti lyhyempi, kuin sieltä tänne. Koska jos halutaan nähdä, meidän on mentävä sinne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat