Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä siis auton osto edessä..Meillä 5,5 v ja 3v taaperot ja 3 viikon ikäinen vauva. Kaikilla siis vielä istuimet käytössä tai siis vanhimmallamme on koroke. keskimmäisellä two way elite ja vauvalla aktan kaukalo.

Piti niin farkku volvo ostaa mutta eipä yllä turvavyöt takapenkillä meidän kaukaloon ja muka pitäsi perheauto olla ja noin lyhyet turvavyöt.

Mies tiedusteli asiaa eikä niihin saa kuulemma edes jatkopaloja vöihin. Eteupenkille ei voi laittaa ketään kun on airbag, joten mitkäs muut ovat tilavia farkkuja? Yks vaihtoehto on ostaa uusi kaukalo..se sellainen jalustallinen malli jospa sitten turvavyöt riittäisi. Takana keskellä pitäisi myös olla 3 pisteturvavyö. Ihan uuteen autoon meillä ei ole varaa mutta esim muutamia vuosia vanhaan on. Joten neuvoja, vinkkejä kaivataan kiitos.

Kommentit (6)

sinne kyllä mahtuu 3 turvaistuinta takapenkille , mut huonosti. meillä on 5v9kk ja 3v10kk sekä 5kk vanhat lapset, ja ollaan tähän asti tuolla opelilla pärjätty, vaikka haaveillaan sellaisesta tila-autosta kyllä. omegassa on myös todella tilava peräluukku jonne mahtuu kyllä 5henkisen perheen matkatavarat vaunuineen oikeen hyvin.

Meillä on myös Chrysler Grand Voyager vm.05.

Meillä ei vielä ole kuin yksi lapsi mutta tarvitaan autoa paljon juuri siihen että on usein porukkaa enemmänkin kyydissä, ja auton monipuolisuus ja muuteltavuus sai meidät ihastumaan tähän malliin.

Auto on todellinen tilaihme, meillä on mallina StownGo joka tarkoittaa että kaikki takapenkit (5kpl)saa tarvittaessa lattiassa olevaan luukkuun kasaan käden käänteessä, jopa minä naisihminen taitan penkin ihan silmän räpäyksessä ja näin saadaan reilusti tilaa jos tarvitsee kuljettaa jotain isompaa. Lisäksi hyvä juttu on se että kun penkit ovat normaaliasennossa, niin lattiassa olevat penkkien luukut ovat tällöin vapaata säilytystilaa! Lattiatilaa on reilusti.Auto on lapsia ajatellen erinomainen, lämmin lasit eivät ole huurussa kovallakaan pakkasella, hiljainen ja diesel versiona ei mielestäni vie paljoa polttoainetta, kaupunkiajossa max. 10l/100km eli matka-ajossa tietenkin vähemmän, kun katsoo auton painoa ja kokoa.

Kannattaa käydä testaamassa, ja koeajolla! Suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on kaksi britaxin two way elitea, toinen eteenpäin ja toinen taaksepäin sekä keskellä aktan craco kaukalo jalustalla. Hyvin mahdutaan ja kaukalo on helppo asettaa ja irroittaa jalustasta vaikka turvaistumet on reunoilla. Hiukan tiivis on välillä tunnelma ja meno takapenkillä mut ei se haittaa....

Meillä 5-ovinen Ford Mondeo sitä uudempaa korimallia, lapsia 5v , 3,5v ja 2kk vanhat pojat. Istuimet sopii hyvin. Vanhemmilla pojilla on HTS Be Safe 123 ja vauvalla tietty kaukalo. Ihan nätisti sovitaan, ja tuo on siitä tilaihme ettei ole farkkukaan. Takaluukku on siis viistoperä, ja sinne on lastattu vaunuista ja matkasängystä lähtien tavaraa. Eikä maksa niin paljon kun tila-autot, ja vie kyllä vähemmän bensaakin:)

Lapset: erittäin pienikokoinen 4.5 v tyttö, pienehkö 2 v poika ja 2.5 kk tyttö.Vanhin istuu vielä pitkään turvavyöistuimessa (Britax Römer Kid), keskimmäinen ainakin vuoden selkämenosuuntaan turvaistuimessa (Britax Freeway) ja nuorin Aktan kaukalossa. Vanhin on toistaiseksi ollut takimmaisessa rivissä ja nuoremmat keskirivissä.

Kolme vuotta ollut -99 vuoden chrysler grand voyager. Tilaa seitsemälle ja penkit kolmes rivis. Mahtava ajaa ja on komean näköinen. Aiotaan ostaa uudempi malli parin vuoden päästä, olen niin tyytyväinen etten aio merkkiä vaihtaa ikinä. Aionoa miinus on että syö bensaa aika paljon.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat