Seuraa 

Sattuisiko joku tietämään mistä ihmeestä saa ostaa itkuhälyttimenä toimivia radiopuhelimia(pääkaupunkiseudulla)? On kysytty Gigantista, Mustasta Pörssistä ja lastentarvikeliikkeistä. Myyjät aina yhtä ihmeissään, tuskinpa meidän perhe on ainoa joka toivoisi itkuhälyttimeltä myöhempääkin käyttöä. Otan muuten mielelläni vinkkejä vastaan myös siitä mikä merkki on hyvä.

Kommentit (7)

Ei kovinkaan herkkä, kirjoitin asiasta juuri muistaakseni ' tarvikkeet' palstalle. Uskoisin, että monessakin radiopuhelimessa on tuo toiminto, mutta jos elektroniikkakaupanmyyjälle sanoo sitä itkuhälyttimeksi niin ei ne ymmärrä :-)

Tuo meidän Doro on ostettu vuosi sitten stockalta, muistaakseni paketin päälläkin oli tuo itkuhälytinmahdollisuus mainittu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja ostin sen muistaakseni tammikuussa kantis-tarjouksena Stokkalta, ja sielläkin oli radio/tv-osastolla, eivätkä lastenosastolla tienneet laitteesta mitään saati sellaisen olemassaolosta:o).Itkuhälyttimenä toimii ok, ja radiopuhelimina lapset testanneet ja kovasti tykänneet.. Uskon olevan käytössä myös vauva-vaiheen jälkeen vaikka sisäpuhelimena.Truutta

Cobra 725 on radiopuhelin itkuhälyttimellä, tosi tykätty ja kehuttu, meilläkin on semmonen ja on tosi hyvä! Saa tilattua netistä, löytyy esim. Marinean nettisivulta www.marinea.fi. Vasemmalta valikosta PMR-puhelimet ja sieltä sitten löytyy. Helsingissä on noutopiste mistä tuotteen voi hakea.Mutta TARJOUKSESSA ja siis todella mielettömän halpaan hintaan (49e) on kyseinen laite www.store24.fi sivulla. Tilattiin meiän puhelin sieltä ja kun ei ollu tarjousta niin sillon makso 69e että nyt kyllä säästäis tosi hyvin....!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat