Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tuo äskeinen aloitus karkasi :) Juu, eli kertokaas miten teidän lapsoset nukkuu päiväunet ja yöunet, sekä milloin syö ja mitä? Meneekö hyvin ruoka vaiko vielä heikosti! Sekä onko vielä ihan kokonaan rintamaidolla olevia?Olisi kiva tietää muiden saman ikäisten vuorokausirytmeistä :)Kiitos etukäteen =)outs@ ja typy 6kk:tta ja 1vko.

Kommentit (12)

Eli meillä

- heräillään aamusella siinä seittemän aikoihin. Maitoa menee n.170 ml

- Aamu uninen äiti yrittää vielä saada poitsun nukkumaan, joskus jopa onnistun siinä. Nukutaan ehkä se tunti?

- Noustaan ylös puol ysi

- puuroa ja hedelmäsosetta, 20-80 ml maitoa noin puoli kymmenen aikoihin

- Äkkiä rattailemaan huutojen kera

- Nukkuu lenkin ajan ja älyttömän hyvällä tuurilla yksin ulkona yhteensä tunnin.Tämä siis kymmen-puol yhentoista aikoihin. Siis lähtö.

-Puolilta päivin lämmintä kasvissosetta purkki-puolitoista+maitoa hilkku

-kahelta päikkäreille,puol tuntia

-kolmen-puol neljän aikoihin hedelmäsosetta+maitoa/vettä

-viijeltä päikkärit,puol tuntia

- kuudelta maitoa 200 ml

-jos väsyneen oloinen niin ehkä unet...

-puol kasilta maitoa tai banaania ja vettä

-puol ysi puuro+hedelmäsose ja maitoa

-yöunille yhdeksän-puoli kymmenenpuuron aloituksen jälkeen nukkunut yönsä yleensä. Joskus heräilee puoli viiden aikoihin maidolle...Poika nyt siis 6 kk ja viikko. Maitoallerginen,ensin haluan testata noi viljat ettei allergioita ja sit lihat. Nyt testattu kaura ja menossa riisi.Viikko per lajike.zannah ja poika 6kk

Nukkuu yöllä klo 20.30-07 ja syö 1-2 kertaa yön aikana.On täysimetyksellä eli vain maitoa syö. Kiinteitä aletaan maistella parin viikon sisällä.Aamulla siis herää klo 7 aikaan, syö rintaa ja on mukana meidän aamutoimissa. Klo 9 aikaan ottaa puolen tunnin tirsat. Aamupäivä menee isoveljen leikkejä seuraillessa ja muutaman kerran syödessä. Pitkät päiväunet nukkuu klo 12-14 ja sitten jaksaa taas muutaman tunnin hereillä. Yleensä leikitään veljen kanssa, lauleskellaan, käydään kaupassa, tehdään kotihommia, syödään pari kertaa jne. Pikku-unet vielä klo 17-18 ja sitten iltatouhuja klo 20 asti. Kahdeksalta iltapesut ja viimeinen imetys, sitten sänkyyn klo 20.30 jonne nukahtaa itsekseen parissa minuutissa.Mukava ja selkeä rytmi siis on elämässä. Yöt nukkuu kivasti vaikka syökin vielä öisin (isoveljensä lopetti yösyönnit 2kk iässä...) Rintamaito riittää vielä hyvin ravinnoksi eikä siksi pidetä kiirettä kiinteiden kanssa. Kasvaa ja kehittyy hirmuvauhtia :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

-Herätään klo 6 aamulla ja syödään tissiä

-Ekat unet alkaa n. puoli 9 ja nukkuu 1h.

-Mennään ulos esikoisen kanssa ja sisään klo 11.30

-Turhautuneena yritän TAAS saada neitiin jotain kiinteetä ruokaa, lopputulos : koko porukka hermona, matot ja vaatteet pesuun ja neidin napaan mennyt max 1tl ruokaa. Tissiä siis.

-Nukkumaan 12 maissa ja parin tunnin unet

-Taas alkaa ruoka harjoitukset, ei kelpaa lusikka ei. (kuten ei myöskään pullo eikä muki) !!!argh!!!

-Tissiä taas aina välillä

- vimpat unet 16-17

-taas yritetään mitä vaan ruokaa menemään mutta taas max 1tl menee

-tissiä

-yöunille klo 20.

- Herätykset 1-100x yössä ja ylös taas klo 6

Esikoinen oli samanlainen kun edellä vastanneiden vauvat, nukkui ´hyvin, ruoka kepasi aina ym. mutta neiti on vähän hankalampi tapaus. huoh.Sini ja Enni 6kk3vko

Nukkuu klo 19.30-6.30.-Aamuvelli 200ml n klo 6, jonka jälkeen jatkaa vielä vähän unia

-Aamupalaksi hedelmäsosetta+NAN-maitoa klo 8.30, sen jälkeen päikkärit

-Lounaaksi lihakasvissose+NAN klo 11, päikkärit

-Välipala hedelmäsose+NAN/vesi klo 14, ja taas päikkärit

-Päivällinen kasvissose+NAN klo 16-17,

-Iltapala puuroa+NAN klo 19Eli meillä syödään ja nukutaan usein. Poika ei koskaan nuku yli tuntia kerrallaan.

Herää klo 6 (-7), rintamaitoa

-aamupuuro n. tunnin kuluttua heräämisestä

-klo 9 rintamaitoa

-klo 10-11.30 ekat unet

-klo 11.30 liha/kalasose, vettä, rintamaitoa

-klo 14 rintamaitoa

-klo 14-16 toiset unet

-klo 16.30 kasvissose, vettä, rintamaitoa

-klo 18.30 iltapuuro

-klo 19 rintamaitoa ja unille viimeistään klo 19.30-yöllä herää yleensä kerran syömään n. klo 05 ja muuten vaan sähläämään 0-5x

Meillä huomenna 6kk täyttävä tyttö nukkuu yönsä erittäin hyvin, eli 20.30-07.00. Se on ollut alusta asti aivan mahtava asia, että itsekkin on saanut nukkua :) Ruoka menee kanssa hyvin alas. Aamusin itse keitettyä puuroa, hiukan hedelmiä ja tuttelia. Päivällä kunnon ruoka ja välipalaksi hedelmää. Iltapalana puuroa ja hedelmää. Onneksi näin muuten jaksaminen ois varmasti koetuksella.

Meillä neiti kohta 7kk. Meillä herätään 6.30-7.00 välillä (joskus aikasemminkin), sitte aamupuuro toooosi iso lautasellinen hedelmäsoseen kanssa ja tuttelia. SItten mennään ekoille päikkäreille siinä 8.30 ja nukutaan puolesta tunnista tuntiin. Sitte syödään 10.30-11.00 välillä joko liha-, kala- tai kana-ateria ja tuttelia sitten nukkumaan joskus 11.30-12.30 välilä ja nukutaan pari tuntia joko ilman herätystä tai sitten yhtäjaksoisesti. Meillä kun neiti saattaa puolen tunnin jälkeen herätä väsyneenä ja sitten nukutetaankin vaihetelevasti joko kauan tai sitten nukahtaa nopsasti uudelleen. Päikkäreiden jälkeen syödään välipala ja sitten 16.30 - 17.00 syödään lämmin ruoka taas liha,-kala- tai kana-ateria riippuu mikä syötiin aamupäivällä. Sitten vielä yhdet pikaunet ja iltapuuro kera hedelmäsoseen 19.00.19.30 välilliä. Nukkumaan mennään 20.15-20.45 välillä. Yöllä ei meillä herätä. Kaikki menee loistavasti ruoka maistuu ja rytmi on pysynyt hienosti.t, tiikeri ja prinsessa kohta 7kk =)

Meillä näin:Tyttö herää klo. 10-10.30

AAMUVELLIÄ 250ml.

Päikkäreille n. klo 12

Herää 14.00

LIHASOSETTA purkillinen + HEDELMÄSOSETTA jos menee + MAITOA 50ml

Päikkäreille n. 15.30

Herää n. klo 17.00

KASVISSOSETTA purkillinen/puolitoista + HEDELMÄSOSETTA puoli purkkia + MAITOA 50ml

Päikkäreille klo 18.00-19.00

ILTAPUUROA lautasellinen + MAITOA n.50ml

Iltapesu

NUKKUMAAN klo 20-21 ja silloin vielä unimaitoa 100-200ml.Nukkuu aamuun asti heräämättä.Nuo kellonajat ovat noin aikoja siis kaikki :0)!Heather ja Neiti-Nessukka 7kk

Hei.

Luettuani edellä olevat huomasin että meitin poika varmaan ihan oikeasti herää yöllä nälkäänsä! Siis kauhea äiti tarjonnut vain lämmintä kättä (paitsi viime yönä tunnin itkun jälkeen armahdin ja annoin maitoa) Aamulla meni vielä ihan aikuisten annos kaurapuuroa.Olemme allergiaepäilyjen takia karsineet ruokavaliota ja eihän pelkällä kesäkurpitsalla voi iso mies pärjätä!Joka tapauksessa ruokailu ja nukkumiset on viime aikoina näyttänyt tältä:- 5-6 aikaan maitoa ja aamutoimet. Sitten molemmat vielä nukkumaan 1,5 tunniksi

- 8-9 aikaan aamupuuro ja vähän myös maitoa

- aamupäiväunet 1,5-2 h

- 12-13 aikaan lounas kesäkurpitsaa ja kanaa, maitoa

- 15-16 välipalamaitoa

- iltapäiväunet (sisällä 45 min, jos ollaan ulkona niin saattaa olla parikin tuntia, tai sitten ei näitä unia ollenkaan)

- 18 päivällinen, samaa kuin lounas

- jos ei ole mukkunut toisia päikkäreitä niin seitsemän aikaan menee taju kankaalle puoleksi tunniksi

- klo 20 iltapuuro

- klo 21 maitoa ja nukkumaan

Nukkuu kolmeen, neljään, viiteen tai kuuteen heräämättä ja sitten neuvotellaan siitä joko tarvitaan aamumaitoa. Nyt siis lisää puuroa ja ruokaa päivällä niin katsotaan päästäiskö useammin tuohon klo kuuteen!t. TuuliMeillä näin:Tyttö herää klo. 10-10.30

AAMUVELLIÄ 250ml.

Päikkäreille n. klo 12

Herää 14.00

LIHASOSETTA purkillinen + HEDELMÄSOSETTA jos menee + MAITOA 50ml

Päikkäreille n. 15.30

Herää n. klo 17.00

KASVISSOSETTA purkillinen/puolitoista + HEDELMÄSOSETTA puoli purkkia + MAITOA 50ml

Päikkäreille klo 18.00-19.00

ILTAPUUROA lautasellinen + MAITOA n.50ml

Iltapesu

NUKKUMAAN klo 20-21 ja silloin vielä unimaitoa 100-200ml.Nukkuu aamuun asti heräämättä.Nuo kellonajat ovat noin aikoja siis kaikki :0)!

Vaikka tyttö syö noin kamalasti, ei paino ollut noussut viime neuvolakäynnillä. Tyttö touhuaa ihan älyttömästi, ja rakastaa hyppykiikkua ja kävelytuoliaan :0)!

Heather ja Neiti-Nessukka 7kk

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat