Seuraa 

Onko kokemuksia edellä mainituista paikoista pienten lasten kanssa lomaillessa ? Olemme lähdössä reissuun touko-kesäkuun vaihteessa ja nyt pitää päättää kumpaan paikkaan mentäisiin.

Lapset ovat tuolloin 2v7kk ja 5kk.

Esikoisen kanssa olemme aikaisemmin olleet Kyproksella Protaraksessa (suosittelen muillekin), Egyptissä Sharm el Sheikhissä(en suosittele jollet pidä etuilevista ja muutenkin törkeästi käyttäytyvistä itänaapurimaan naismatkaajista) ja Espanjan Blanesissa omatoimimatkalla (suosittelen, kaunis ja siisti paikka).

Kommentit (2)

Ylipäänsä Espanjassa on tyypillistä, että liikuntaesteiset on huomioitu paremmin: on kävelyalueita ja rantabulevardeja ja hyvä kulkea rauhassa rattailla. Kreikassa ja varsinkin Rhodoksen kaupungissa tyyli taas on toisenlainen: jalkakäytävät ovat tosi kapeita ja ilman luiskia ja liikenteen välissä sukkulointi on tosi hankalaa lasten kanssa. Jos taas menee jonnekin syrjäkylän lapsikohteeseen/hotelliin, sieltä on pitkät matkat ja hankalat kulkuyhteydet esim. ostosmahdollisuuksiin.Olemme olleet pienten lasten kanssa Mallorcalla itärannikolla Cala Millorissa, sinne ei taideta Suomesta järjestää matkoja. Kokemus oli erittäin hyvä. Puhdasta, siistiä, melko rauhallista, upeat hiekkarannat ja lähistöllä mm. hyviä golfkenttiä ja mielenkiintoisia tippukiviluolia. Kreikassa emme ole lasten kanssa olleet ym. syistä.

Olimme Alcudiassa Mallorcalla esikoisen ollessa noin 1,5 v ja voin lämpimästi suositella paikkaa! Kaupoista saa vaippoja sekä vauvanruokaa, joten niitä ei kannata sinne ylettömästi raahata.Korvikemaitoa emme enää tarvinneet, mutta eiköhän sitä saa ihan samalla tavalla.

Alcudiassa ei ole suuria korkeuseroja ja siellä on helppo rattaidenkin kanssa kulkea.Se on lapsiperheiden suosiossa ja lapset otetaan joka paikassa huomioon. Olimme Tjäreborgin Viva Sunrise Garden- hotellissa, josta olimme etukäteen tilanneet vauvapaketin, johon kuului matkarattaat, pinnasänky ja syöttötuoli.Omia rattaita emme ottaneet mukaan ollenkaan.

Hotellissa on myös todella mukava uima-allasalue lastenaltaineen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat