Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko yleistäkin tämmöinen toiminta äiti-ihmisillä:

Lapsi nyt 3 v. tekee mitä lystää. Äiti huutelee perään " ei saa sitä, ei saa tätä" , lapsi ei korvaansa lotkauta. Äiti huutelee perään uhkauksia joita ei kuitenkaan ikinä toteuta. Viimeksikin huusi " sitten lähdetään nyt heti kotiin" jonka perään itse totesi " tuosta uhkauksesta on kyllä mennyt teho jo ihan täysin" , minä siihen että sitten pitää vain ottaa ja lähteä kotiin, niin tämä mamma ei kommentoinut siihen mitään.Tämä on siis ihan jokapäiväistä heillä, lapsi tekee mitä huvittaa ja äiti kiljuu vieressä, mutta lapsi ei välitä pätkääkään ja äiti antaa tilanteen jatkua ja lapsen tehdä mitä nyt ikinä on tekemässäkään.. En tajua.

Kommentit (10)

Ja mielestäni niiden pitää sitten olla toteuttamiskelpoisia. Ei ole mitään hyötyä uhata poislähdöllä, jos siitä ei pysty pitämään kiinni. Mutta tuolla kuvaamallasi tyylillä kyseinen äiti saa pahaa aikaan ja kamalan murrosikäisen, johon ei tepsi mitkään keinot!!! Turhauttavaa, sääli lasta.

Ei taida äiti jaksaa kasvattaa ja ottaa vastuuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


" Ainoa lapsi, äiti hoitaa kotona. Lapsi on terve ja nukkuu hyvin, voiko olla liian väsynyt ;)?"Ihmisillä kun on henkistäkin väsymystä erilaisista syistä. Se vaikuttaa sitten jaksamiseen kasvatustyössäkin.t.3

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat