Seuraa 

Hei,meillä alkaa rakkaan koiramme maanpäällinen tepsuttelu olla lopuillaan ja olen tässä miettinyt, että mitä tekisin lemmikin jäännöksille.Mieluiten hautaisin jonnekin, mutta ei ole mitään paikkaa minne haudata, lemmikkieläinten hautausmaa täällä Helsingissä varmaankin melko kallis ja meiltä huonojen kulkuyhteyksien päässä (tietääkseni Haagassa tai siinä lähellä).Olen ajatelut tuhkaamista ja tuhkien sirottelua karvakuonon lempipaikkoihin.Onko kokemuksia? Ehdotuksia?

Kommentit (4)

viime kesänä. Eläinlääkäristä antoivat kolme vaihtoehtoa; ottaa kuollut eläin ' ' sellaisenaan' ' mukaan, lähettää joukkotuhkaukseen tai ' ' yksittäistuhkaukseen' ' jolloin tuhkan sai reilun viikon päästä hakea eläinlääkäriltä. Heillä oli siis yhteistyöyrityksenä joku eläinkrematorio. Valitsimme siis ' ' yksittäistuhkauksen' ' jolloin lopettamisen yhteydessä valitsimme myös uurnan kuvastosta. Uurinia oli kuvastossa paljon, pahvisesta puiseen ja keraamiseen, kalleimpien hinta oli yli 100 euroa. Valitsimme halvimman pahvisen (muistaakseni 16 euroa) koska emme aikoneet säilyttää tuhkaa uurnassa vaan sirottelimme sen mökillemme. Muistelisin että lopettamisen ja tuhkauksen kokonaiskustannukset olivat n. 160-180 euroa, kissalla siis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei!Meidän 12,5 vuotias koiramme lopettiin kuukausi sitten. Halusin haudata rakkaan koiramme kotipihallemme ja koska hautaus ei olisi nyt onnistunut niin valitsimme yksittäispolton ja puisen uurnan. Hinta kaikkineen 250 euroa.

Hautaamme uurnan keväämmällä.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat