Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ehkä eduskuntaankion saataisiin jotain säpinää.

Sivut

Kommentit (40)

Minusta aiheellista muidenkin saada tietää, minkälaisia hoitovirheitä voi tapahtua Suomessa. Jotkut saattavat luottaa sokeasti tk-henkilökunnan sanaan. Mielestäni se ei ole mitään revittelyä, jos haluaa asian julkisuuteen ja kaikkien tietoisuuteen. Syvimmät osanottoni asianomaisille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ties vaikka muotoilisivat otsikon: perhe vei liian myöhään lapsen sairaalaan tai perhe ei hoitanut kunnolla yms.Iltapäivälehdet on samaa sontaa kuin seiskat ym.

Eriasia on se, onko lähteet totuudenmukaisia. Mutta eiköhän joku toimittaja tohonkin uutiseen tartu, ja selvittää sen pohjamutia myöten.Saa nähdä, onko kyseessä tositarina vai ei.

eihän ne nyt niin toki kirjoittaisikaan.

Mä en nyt jaksa alkaa sulle vääntään rautalangasta, mutta lähteenä voi käyttää, vaikkei suoraa kertoisikaan että nimimerkki se ja se.

Lehden toimittaja voisi ottaa katsos yhteyden siihen nimimerkin takana olevaan oikeaan ihmiseen ja haastatella sitä itseään. Get it?!

Miksi puhutte hoitovirheestä yms.?

Kerrotaanko sivuilla, mitä poika on sairastanut ja mikä häntä vaivannut?

Millä perustein lähetetty kotiin?

Luin juttua, mutta olen varmaan tyhmä, kun en nähnyt tällaisista puhuttavan siellä päiväkirjassa?

Ainoa asia oli, että lapsi kuollut ja lähetetty tk:sta kotiin.

Kamalaa..Pahoitteluni siitä, että minäkin olen utelias..

..ja vielä suuremmat pahoittelut perheelle joka joutuu tuollaista kokemaan!

Jaksamista!

Vierailija:

Lainaus:
Lehden toimittaja voisi ottaa katsos yhteyden siihen nimimerkin takana olevaan oikeaan ihmiseen ja haastatella sitä itseään. Get it?!

Ettehän tiedä edes pojan kuolinsyytä, eikä siitä ole tietoa, onko tuo, että hänet lähetettiin terveyskeskuksesta kotiin, mitenkään vaikuttanut kuolemaan. Voi olla, että hänen tilansa on huonontunut äkillisesti ilman, että sitä kukaan olisi voinut aavistaa - lääkärit eivät ole ennustajia.

Tietenkin, jos on selvästi pahasti kuivunut eikä juo mitään, tarvitsee sairaalahoitoa, mutta yleensä pahakaan kuivuma ei johda kuolemaan kovin pian.En halua puolustella terveyskeskusta, jos hoitovirhe on tapahtunut, mutta haluan siis tuoda esiin terveyskeskuksen työntekijöiden aseman. Ehkä mitään ei tehtykään väärin, tapahtui vain todella surullinen sattuma?Helppoa on syyttää ylityöllistettyjä hoitajia ja lääkäreitä.

Itse en osoittaisi heitä, vaan päättäjiä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat