Vierailija

Miehellä on talokuume :)

vesi, lämmitys, sähkö, jätehuolto, vakuutukset -eikö näistäkin tule aika pitkä penni?

Olen tosi kiitollinen vastauksista.

Kommentit (11)

-sähkö n. 100¿/kk

-Vesi n. 50¿/kk

-lämmitys (maakaasu) n. 100¿/KK

-jätehuolto n. 6¿/kk

-vakuutus n. 400¿/v

-nuohous n.50¿/vOk talossa on aina oltava varautunut, että jotain isompaa rikkoutuu ja se on korjattava. Meilä hajos lämpökattila 1000¿ ja se oli korjattava heti, jottei tule kylmä. Koskaan ei saa eikä voi elää viimestä senttiä myöten rahoja.

varaava sähkölämmitys + takka

sähkö n. 100¿/kk

vakuutukset 300¿/kk

vesi n.200¿/vuosi

jätehuolto 48¿/vuosi

halpaa on.

polttopuut ilmaisia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältäen öljyä 2400 litraa, sähköä n 5000KWh, vedet, kiinteistöverot, jätehuollon ja talovakuutukset. Aika halvalla päästään kun naapureita kuuntelee.Meillä tyhjennetään 2 viikon välein kuivajäte ja kerran kuussa bio. Lisäksi tulevat roskisten " vuokrat" päälle, eli biojäte ei ole meidän oma. Meillä yksi tyhjennys on 5¿. Ja tämä Siis Lassila ja Tikanoja.

Sähkö: 160 e/kk

Vesi: 60 e/kk

Jätehuolto: 20e/kkMeillä on 200-neliöinen talo, jossa suora sähkölämmitys + varaava takka joka on aktiivisessa käytössä. Arvioisin, että keskimääräistä enemmän sähköä vievät saunomis" harrastuksemme" (n. 3krt/vko, hetivalmis-kiuas) sekä urheilemisesta johtuva ahkera pyykinpesu ja kuivaus rummussa. Nämä kuitenkin pyörivät pääasiassa yösähköllä.

Vettä kuluttavat ja jätettä tuottavat 2 aikuista ja 2 lasta.Toki on sitten kaikenlaisia asumiseen liittyviä ylläpito- ja kunnostuskuluja kuten palaneita lamppuja, hiottavia pöytätasoja jne., mutta ylläolevat ovat sellaisia takuuvarmasti ja kuukausittain toistuvia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat