Vierailija

no jos on niin nevoja ottaisin vastaan:) valkoinen 5 m korkeä olkkari..ikkunaa, vaaleat laskosverhot, vaalea sohva, keskiruskea parketti. vaalea paperinarumatto!millaiset sohvatyynyt? tai paremminkin tyynynpäälliset?tummansiniset gantin tyynyt

marimekon kultainen ananas

marimekon uusi, turkoosi ananas?mikä sopii tähän skandinaaviseen valkoiseen ja parkettiin?KIITOS!

Sivut

Kommentit (38)

Vaaleiden luonnollisten sävyjen kanssa käytetään oranssia,lilaa ja pastellisävyjä,myös tummanruskean ja punaisen eri sävyt käy.

Harmaa sopii myös,varsinkin jos on vielä muutama väripiste mukana sisustuksessa!!Materiaaleilla ja kuvioilla voi leikkiä sit enemmin. Kannattaa katsoa myös valoa eri valoissa ja kokeilla tuntua.11

haukkua olis ollut se jos olisi sanonut,et KUKA idiootti haluais edes yhdistää tuollasia...Ja sinä taas syyllistyit yleistämiseen,kaikkiko joilla ei ole skandinaavisen kylmää kotona ovat sitten mausteisen tyylin thaimaa-romujen hamstraajia??Sinulle tiedoksi,meillä on sisustuslehdessäkin esillä ollut koti,tyylinä skandinaavinen/keski-eurooppa,toisella kertaa eräässä toisessa lehdessä käsiteltiin lastenhuoneiden sisustusta ja tytön huoneessa meillä kieltämättä on hieman mausteinen tyyli,tyttö kun on innostunut bollywoodista :D11

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myös kultaa voisin käyttää, oranssia. Tyynyihim, shaaleihin, kynttilöihin ja kukkapurkkeihin väriä, muuten selkeät vaaleat ja ruskeat sävyt. Kaunista tulee!

joten minäkin laittaisin turkoosin tyynyn. ja jotta se ei näyttäisi orvolta, voisin harkita sille valkoiselle seinälle (ehkä?) taideteosta tai maalatusta joka sitten toistaisi sitä turkoosia.miltä kuulostaa? skandinaavinen sisustushan ON yksinkertaista ja vaaleaa ja jos ap siitä tykkää, miksi se ei voisi näyttää kodikkaalta?

ja turkoosi sopisi tuohon kuin nakki viinikastikkeeseen... *HUH*itse hakisin ehkä enemmän väriä jostain luonnon sävystä... unohda se mitä MERKKIÄ ne sohvatyynyt on...

Oliivinvihreän rinnalle ehkä poltettua oranssia tai vaihtoehtoisesto graniitinharmaata.

Herkkäkuvioisilla ja murrettuilla sävyillä saa kodikasta tunnelmaa.

11

Vierailija:

Lainaus:


Ovatko seinät aivan valkoiset? Minkälaisista väreistä pidät? Mitäpä jos maalaatte/tapetoitte sohvantausseinän vaikkapa ruskeaksi, sellaiseksi maitokahvin väriseksi? Sitten uusi matto, vaikkapa oliivinvihreä? Sohvalle pari koristetyynyä, esim. sitä samaa vihreää sekä punaista? Sohvan taakse joku isohko taulu, jossa käytössä samoja sävyjä.Itse en sisustuksessa lähtisi käyttämään kauheasti sinistä, sitä on niin monessa kodissa, eikä se oikeasti näytä hyvältä. =/ Valkoinen ja vihreä käyvät hyvin yhteen, ja luovat rauhallista tunnelmaa.
Seinät ovat aivan valkoiset. Tyhjää seinäpinta-alaa ei ole, koska on kaksi seinää ja muuten tila avara: päätyseinällä on kirkkomainen pitkä ikkuna, ja pitkän sivun seinä on pelkkää isoa ikkunaa.... Näin ollen seiniä ei voi maalatakaan, tai en edes halua ->Näyttäisi oudolta ikkunoiden takana...Tiedän ettei sininen päiväpeitto-siniset verhot tms " tyyli" ole kovin hienoa... Sisustus on kuitnekin jo sillä asteella, että kaipaamme hienosäätöä. Hmm.. ekassa viestissä yritin kuvailla tilaa.

ap

Kävelin äsken tuohon olkkariin ja kun on tummaa puuta ja vaaleaa niin en tiedä, onko sittenkin se turkoosi niin kaukana omasta mausta et kyllästyn siihen heti? Jotenkin ne gantin tummansin tähtityynyt ois ihanat vaaleaan sohvaan ja tuohon parkettin... Ok, myönnetään et aika konservatiivista :)ap

Kaikki ei vaan pidä raskaasta mausteisesta tyylistä, retrosta tai matkamuistot kirjahyllyssä-tyylistä...!! Kiitos kaikille ystävälllisille, ihan makutuomaria kaipasin, en haukkuja :(ap

että 11 ilmiesesti luulee, että kun koti on ollut sisustuslehdessä, niin se on automaattisesti hyvällä maulla sisustettu!!? Heh hee..Niistä sisustuslehtien kodeistahan voi olla montaa mieltä..monesti niihin on hakemalla haettu jotain yltiö erikoista (lue rumaa), jota sitten hehkutetaan persoonallisena. Mutta makunsa kullakin!

Antaisi lämpöä tuohon muuten viileään. Sitä samaa sävyä voisi toistaa myös esim. matossa ja tauluissa tai vaikkapa jossain lampussa/kynttilöissä.

tikkeessa tyyliin.. No jos sinulla on hieno koti niin antaisitko oman kehittävän mielipiteesi? Ärsyttää vaan tälläinen aikuisten ihmisten lastentarha jossa haukutaan ja vittuillaan kaikille. Lolan asuntokin on haukuttu mut mitään järkeviä neuvoja kukaan ei osaa antaa.

ap

onko toi teidän koti vai hotellin aula? Etkä näköjään kuitenkaan ole kiinnostunut neuvoista, joten miksi nostelet tätä? Jos olet tummansiniseen päätynyt, niin osta ne. Kotisi on omasi, ja teet siitä juuri sellaisen kuin haluat.

Nyt tämä 11 täällä riehuu ja itseriittoisesti neuvoo muita muka niin tietäväisenä! Oliivi ja oranssi- no hyi yök! EN KOSKAAN LAITTAISI NOIN niinkuin tämä " asiantuntija" neuvoo... REPS!Ap:n luonnonvärit ja tyyli kuulostaa varsin hyvältä...

Ovatko seinät aivan valkoiset? Minkälaisista väreistä pidät? Mitäpä jos maalaatte/tapetoitte sohvantausseinän vaikkapa ruskeaksi, sellaiseksi maitokahvin väriseksi? Sitten uusi matto, vaikkapa oliivinvihreä? Sohvalle pari koristetyynyä, esim. sitä samaa vihreää sekä punaista? Sohvan taakse joku isohko taulu, jossa käytössä samoja sävyjä.Itse en sisustuksessa lähtisi käyttämään kauheasti sinistä, sitä on niin monessa kodissa, eikä se oikeasti näytä hyvältä. =/ Valkoinen ja vihreä käyvät hyvin yhteen, ja luovat rauhallista tunnelmaa.

Jos parketin ja maton sävy on lämmin (=punertava), kannattaa valita turkoosi tehosteväriksi. Jos sävyt ovat kylmiä (=harmahtavia), niin valitsisin jonkun lämpimän sävyn, esim. oranssia tai punaista tehosteeksi. Jos sinulle tulee tauluja/koriste-esineitä, ne tietysti määräävät tyynyjen värin. Sininen yksistään on liian kolkko väri valkoisen kanssa, mutta voisitko yhdistää Gantin tummansininen kanssa punaista tai oranssia?

Hankala neuvoa näkemättä sävyjä. Ota kaikki kotiin sovitettavaksi ja katso, mikä näyttää hyvältä. Värejä voi mallata myös vaikka vaatteilla tai lakanoilla.

ja sitäpaitsi minä mielestäni annoin jo ihan ok neuvon (no,myönnän,vastaukseni oli hiukan kärkevä...),mut se oli siis tarkoitettu ihan neuvoksi se,et unohda se mitä merkkiä ne sohvatyynyt on,PALJON mielenkiintoisempaa onkin löytää omaan tyyliin sopivaa ihan merkittömänä...En minäkään saanut selvää onko värisi täysin kylmiä vai lämpimiä...?? Oletko harkinnut tyynynpäälisten teettämistä??11

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat