Vierailija

Tyhmästi kysytty, mutta siis teidän mielipiteennen siitä, minkä ikäistä naista/tyttöä pidätte rehellisesti sen ikäisenä ettette nää ihmettele raskautta? Eli minkä ikäisen raskausuutiset tuttavapiirissä tai missä vaan ei herätä ajatusta siitä että onpa nuori tai olikohan vahinko? Itse vaikea kommetoida kun olen 21 ja mietin itsekkin vastausta. Tottakai tuntuis oudolta jos joku kaveri saisi lapsen, kun se on aina iso muutos :)En nyt kysy sitä mitä mieltä olette vaikka teiniäideistä, tai että ovatko he hyviä äitejä. Vaan sitä milloin te pidätte lasten " tekoa" " normaalina" !

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En kyllä sinällään ihmettele nuoremman (esim. 18-19 -vuotiaan) raskauttakaan, mutta täytyy myöntää että ajattelen sen ikäisten kohdalla, ettei varmaan vielä olisi kannattanut muksua ruveta vääntämään... ;) Ja epäilen tokko parisuhde kestää, vaikka kuinka oltaisiin oltu teinistä asti yhdessä...

Elämäntilanne antoi myöten niin, että synnytin esikoisen 26-vuotiaana.Ei ole olemassa oikeaaa ikää, se riippuu lukuisista asioista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat