Vierailija

Voi hitto mikä meteli oli kotona, kun tulin lenkiltä. Mies oli nukahtanut olkkarin soffalle ja 1 ja 3v lapset jäivät lattialle. Isäntä oli aamulla ajanut parran ja heittänyt vanhan kertakäyttöterän vessan roskiin.Arvatkaapa mitä oli tapahtunut seuraavaksi... Aivan, lapset olivat löytäneet höylän ja meneet nukkuvan isänsä viereen, ja kertavedolla vetäneet toiselta puolen kulmakarvat pois. Mies oli herännyt ja vähän kai korottanut ääntään, kun lapset olivat säikkyinä ja itkuisina kun tulin.Tiedän että huvittaa, mutta miestäni ei tippaakaan. Mieheni ajaa taksia ja nyt todella tarvitaan neuvoja, miten oikean silmän yläpuolelta puuttuvat kulmakarvat jäisivät 10 tunnin vuorolla asiakkailta huomaamatta...APUA, todella, on miehellä pieni paniikki.

Kommentit (20)

Mieheni kotiseudulla sanottaisiin että " hulliaisia" , ei mitään koskaan saa laskea pelkästään noiden varaan eikä niitä saa jättää hetkeksikään ilman valvontaa.MIksi sinä äitinä et siirtänyt lenkillelähtöä, jos miehesi on lähdössä yöksi töihin, jossa ei voi taatusti torkkua? Onneksi ei sattunut vakavampaa, olipa hyvä muistutus teille kodin ja aikataulujen järjestämisestä lapsiystävällisiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyllä voi olla tottakin, meilläkin nuo muksut kyllä varsinkin tenava-iässä saivat kyllä niin monta ihmeellistä asiaa aikaan, että ihme kun ei henki ole mennyt keneltäkään tai pahempia vammoja tullut.

Ja sitten teet oikein heikosti näkyvän tummemman kohdan karvojen tilalle. Jos lähtee nyt yövuoroon, ei kukaan huomaa, kuin ehkä kahvilla ja työkaverit kopilla....

ja vetää nyt sen vanhan taksilippiksen päähän, ei paljoa näy laastari. Etutukkaa ei ole, joten sillä peittäminen ei onnistu. Kyllä nyt naurattaa, kun mies lähti just töihin. Ohensin toiseltakin puolelta vähän, mutta poisajetulle puolelle vain laastari. Miehen sisko on diplomikosmetologi ja soitin sille, se kielsi meikkauksen, on huomenna vain hankalampi korjata pysyvämmin.On lapset ihania, nuorempi jo nukahti, kolmevuotias juuri yöpukua meni etsimään. Kyllähän lapsiperheessä kaikenlaista tapahtuu, viime syksynä eräs asiakas löysi taksin takajalkatilasta kakkavaipan....

ja vuoro loppuu aamuseitsemältä. Eikä tuo ongelma varmastikaan lopu ensi yöhön, taitaa mennä pitempi aika kasvatuksessa. Noita tekojuttuja voi kokeilla huomenna ostaa mutta mitä tähän hätään. Katsoin tuota toisenkin ajamista ja mietin, että jos ajan 5mm terällä vastakarvaan, ohenee ja vaalentuu paljon. Toista puolta ei tarvitsisi niin paljoa meikata.

yö oli mennyt miehellä ihan hyvin, jotkut olivat heittäneet herjaa auenneesta silmäkulmasta (kun siinä olise laastari), joku oli kysynyt tikkien määrää ja eräälle juopuneelle mies oli ärähtänyt, että piti vähän pistää painiksi, kun ei maksua muuten meinannut tulla...No, nyt nukkuu. Mennään sitten puoliltapäivin käymään kosmetologilla. PS. Lapset eivät taatusti olleet heitteillä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat