Vierailija

Kommentit (8)


Meni teininä monta vuotta, kun ehdin seurustella vain parin-kolmen ikäiseni (plus miinus 20 v) mimmin kanssa.. joilla ei ollut vertailukohtia. Sitten alkoi osua koneneempia ja vanhempia naisia kohdalle, jotka alkoivat mainita asiasta..Kas kun sitä on tottunut näkemään sellasia alkaen 25cm kankia pornolehdissä. Ihmekös ettei oma 19cm slerssi ei näyttänyt miltään... ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mun miehellä on 10 cm, vino ja alle 1 min. muna! Onneksi saan suuseksiä, muuten en kai jaksaisikaan tätä kuivaa seksielämää. Mutta isosta kyllä haaveilen koko ajan...


Muistaakseni oli joku 14 cm. En millään jaksa mennä tarkistaa, sori.Naisen vaginan syvyys on keskimäärin 10-12 cm.Vaihtelu yksilöiden välillä on suurta - kuten tiedämme.


Niinpä. tasan ei mene täälläkään.Rakkaalle vaimolleni tekee kipeää kun työnnyn häneen kokoaan, on kohtu laskeutunut tai jotain. Tilanne on yhtä helvettiä. Vieraita ei tee paljon mieli .. ja kuitenkin yksi yhdyntä kuussa on aivan liian vähän.lukeneeni, että suurin keskimitta lienee Belgiassa, noin 16 senttiä, Suomessa tuossa 14-15 senttiä. Koreassa vai oliko se Taiwanissa oli keskimitta 9-9,5 senttiä.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat