Vierailija

Eletään netin kautta reaalielämää tajuamatta lainkaan, että on oikeaakin.

Eli en voi olla ihmettelemättä, että otetaan kuvia kuolevasta vauvasta ja pannaan nettiin, vaikka oikeassa elämässä vauva olisi pitänyt viedä sairaalaan.

Olen kai liian vanhanaikainen, mutta en tajua, kuinka oikea elämä voi mennä ihmisillä niin sekaisin. Aivan kuin elettäisiin telkkarissa jotain reaaliseikkailua. Jotain kummaa tosielämäntarua.

Ei kai kukaan oikeasti ala siinä vaiheessa enää ottamaan kuvia lapsesta kun se on jo kuolemaisillaan? Tuntuu, että nuoret eivät enää tajua ettei se elämä ole mitään televisiosatua ja nettitarua vaan sitä pitäisi elää ihan oikeasti.

Kommentit (10)

sitten ihmetellään kun julkisuus ei kohtelekaan hyvin. Aivan kuin ei ymmärrettäisi, että se elämä onkin oikeaa. Kamera ei käy ja kuvaa uutta kohtausta jos menee huonosti.Lueskelen noita kotipihoja ja muita päiväkirjatyylisiä juttuja. Ihmiset kertoo sinne elämästään ja kirjoittavat siitä sellaisen kulissin. Toiset käyvät ihailemassa ja huokailemassa ja kuvittelevat, että se elämä on niillä oikeasti tuollaista.Minusta unohtuu se, että sitä elämää pitäisi elää oikeasti, eikä vain kirjoittaa siitä tarinaa. Ei sitä kukaan kuvaa ja ota uutta kohtausta jos nyt sattuukin menemään pieleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat