Seuraa 

Eli ajattelin tehdä lapsen synttäreille tälläisen linkissä olevan nallekakun:http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/nallekakku-napero.aspxVinkkejä kaipaisin tuohon nallen henkselihousujen koristeluun kun en haluaisi laittaa ohjeessa olevia kookoshiutaleita. Haluaisin, että housut olisivat siniset tai vihreät. Millä muulla järkevämmällä koristeella saisin ne siistin näköiseksi? Maistuuko karamelliväri läpi, jos värjään kermavaahdon siltä kohtaa esim. sinisellä? Leviääkö värjätty kermavaahto helposti sotkemaan valkoista vai pitäisikö housut rajata jollain?Kiitos jos saan joltain vinkkejä tuon kakun koristeluun :)t: peukalo keskellä kämmentä leivontahommissa ;)

Kommentit (2)

Voit hyvin värjätä kerman siniseksi tai vihreäksi niin, ettei se väri siellä maistu. Itse ainakin olen paljon tehnyt eri värisiä kakkuja juuri tuolla elintarvikevärillä. Eikä tarvi mitenkään erikseen rajata, jos ei halua. Voisihan se olla kivan näköinen, jos ne housut rajais esim. lakritsilla tms! :) Niin, ihan ruokakaupasta voi ostaa sellaisia nestemäisiä värejä, ja niillä onnistut varmasti! :)Tai sitten toinen, millä vois värjätä nuo housut, on laittaa joko sinisiä tai vihreitä strösseleitä housujen kohdalle. Paljon, että näyttää hyvältä se väri! ;)Nämä nyt ekana tuli mieleen...Nasu

Nasu jo sanoikin kaiken oleellisen. Jos rajata haluat, voit käyttää myös tuubeissa myytäviä esim DecorGel-tahnoja, joita löytyy ei väreissä.

Katsopa leivontahyllystä, löydätkö sellaisia sinihelmiä, pyöreitä kakunkoristelurakeita, ovat aika tummansinisiä, niitä on myös valkoisia ja vaaleankeltaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat