Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Löytyisikö " asiantuntijaa" , minkä kokoiselle vauvalle Jonathanin 74cm välikausihaalari mahtuu? Aprikoin jotta tulikohan tehtyä hutiostos, siis mahtaako ko. haalari olla nyt keväällä iso ja syksyllä jo pieni...

Kommentit (7)

Vauva nyt 4kk ja kuukausi sitten oli 64cm (tämän hetkistä pituutta en siis osaa sanoa). On " isokokoinen" , pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen. Kaupassa sovitin juuri 68cm haalaria ja siinä niska-haaramitta tuntui kovin naftilta, joten epäilin, ettei mahda se mahtua enää kuukauden päästä. Siksipä päädyin 74cm, vaikka siinä hihoja ja lahkeita tuntuu olevan riittämiin. 80cm taasen näytti tosi suurelta :o) mikään itseisarvo ei ole, että haalari mahtuu syksylläkin, kunhan olisi sopiva jossain vaiheessa! Olen tässä kotosalla sovitellut nyt useampaan kertaan ja pähkin, pitäisikö vaihtaa pienempään...

nyt poika on 83cm ja kaapissa on valmiina välikausihaalari kokoa 86cm . kokeilin pojalla paripäivää sitten ja on pieni. eli saisi olla jo kokoa 92cm. reiman 86 on hyvän kokoinen kyllä hänelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pojalla oli käytössä jo viime keväänä 92-senttinen haalari, pituutta käyttäjällä tuolloin n. 83 cm. Sama haalari menee vielä tämän kevään, kun pituutta 2,5-vuotiaalla on n. 90 cm, mutta syksyksi tarvitsemme luultavasti jo uuden. Poika on pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen.Tytöllä, 11 kk, on kevättä odottamassa 80-senttinen vauvahaalari, ja kokeilin sitä joku aika sitten päälle tuolle nyt 71-senttiselle käyttäjälle. Reiluhan se vielä oli, mutta jos kevät nyt yhtäkkiä tulisi ja vk-haalari pitäisi ottaa käyttöön, niin kyllä sillä ulkoilla voisi. Tuo haalari mennee tytölle vielä syksylläkin. Tyttö on hyvin eri mallinen kuin veljensä; pitkäjalkainen ja lyhytselkäinen.Eli meidän kokemukset tähän mennessä ovat, että vähän liian isoon haalariin ei huku ja että ko. haalarit menevät jotakuinkin siihen asti kunnes käyttäjä saavuttaa kokolapussa lukevan pituuden. :)

Vauveli on 75,5 cm pitkä ja haalari oli justiin sopiva, ehkä aavistuksen reilu. Eli haalari 80 cm oli oikea ostos ! Mielestäni Jonathanit on olleet reilun kokoisia. Meidän tyttö on syntynyt kesäkuussa ja menee pituudessa yläkäyrillä. Haalari kannattaa ostaa soppeli, eikä hirveesti kasvunvaroja, koska se on todella hankala pidossa jos on oikeen reilu !

Haalari oli alkuun hieman reilu, mutta nyt jo täysin sopiva. Kevääksi ostamme 86cm puvun. Veikkaisin että toppa ja vk pukujen mitat ovat aika samaa luokkaa. Minkä ikäiselle/kokoiselle tuon 74cm puvun ajattelit?

Oli tytöllä keväällä kun oli 9 kk ja meni sitten vielä seuraavana syksynä. Tyttö oli 1-vuotiaana kesällä 74 cm ja keväällä ainakin 80-senttinen oli vielä ihan liian iso, siis ihan käyttökelvoton. Koklasin nyt tuolle 80-senttiselle 1v8kk tytölle ja vielä menisi just ja just. Eli on aika reilua kokoa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat