Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ylimääräisin maksuerin jne. nyt kun ei vielä ole lapsia? Vai jäitäkö hattuun ja pistää rahat johonkin muuhun? Maksukyky riittäisi isohkoihin lyhennyksiin ainakin noin vuoden päivät.. kannattaako lainaa yrittää lyhentää näillä koroilla mahdollisimman paljon?Auttakaa neuvotonta ensiasunnon ostajaa!

Kommentit (10)

Meillä talolainaa on n 40 000 euroa niin enää ei hoppuilla. Säästetään laajennusta varten. Mutta jos sitä tosiaan on paljon niin minä maksaisin. Pankin kanssa voi sitten myöhemmin neuvotella pienempiä maksueriä helpommin kun olet nyt lyhentänyt velkaa reippaammin.

Ei tarvi välttämättä edes sitä laina-aikaa venyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Itsellä on vähän huono omatunto, kun ollaan tuhlattu kaikkeen muuhunkin vähän ylenmäärin vaikka olis mekin voitu tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä.. Mutta laina lyhenee silti mukavasti ja 8 vuotta enää jäljellä..

Riippuu paljonko teillä on lainan korko ja marginaali yhteensä, ja miten hyvin muutoin hallitset raha-asioiden hoidon. Tällä hetkellähän nuo lainojen korot ovat edelleen melko alhaalla. Jos sijoitat ylimääräiset rahat viisaasti tuottaviin kohteisiin, saat rahoillesi jopa 20-30%prosentin koron, kun taas lainastasi maksat huomattavasti pienempää korkoa. Kyse on vain siitä osaatko tehdä rahalla rahaa. Sitä ei opita hetkessä. Jos et osaa, lyhennä lainaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat