Vierailija

Mun mielestä se on ällöttävä.

Sivut

Kommentit (25)

eikös se Kimi ole jo 25 tai 26, ei siis ainakaan iältään mikään poikanen... Eikä munkaan mielestäni se ole hassumman näköinen, hyvät kasvonpiirteet yms, mutta se ÄÄNI...

Lisäksi sanoi pari viikkoa sitten jossain lehdessä olleessa haastattelussa, että oli juuri viettänyt muutaman päivän Milanossa Vivianin luona ja että hän hiukan kadehtii tyttöystävänsä opiskelijaelämää. Vivian taitaa olla kotoisin Hampurista ja joku lehti on sekoittanut jutut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jännä juttu, että aina haukutaan Kimin ulkonäkö esim. tälläkin palstalla, vaikka Kimi on paljon komeapi kuin suomalainen mies keskimäärin.

Saa nähdä, miten suhde Vivianiin kestää Nicon kilpailumatkat, Vivian opiskelee Milanossa sisustusarkkitehdiksi. Onhan Nico ennenkin matkustellut kilpailujen takia, mutta matkat ovat olleet lyhyempiä.

niin kyllä mun mielestä Kimi on ihan ok tai jopa hyvännäköinen. Esim. joissain mainoskuvissa on tosi syötävä. Siis jos tykkää poikamaisen näköisistä miehistä :)

Ja just tänään katoin sitä Keken poikaa Nicoa, että onkohan homo, kun käveli niin naismaisesti ja nojasi myös johonkin kaiteeseen tosi naismaisesti.. Mikäs siinä vaikka olisikin, ei mitään pahaa. Mutta jotenkin vain pisti kävely ja pepun pyöritys tuommoisen asian mieleeni ;)

Nico taas on poikamainen nuori mies, joka kyllä parin vuoden aikana vielä miehistyy. Nico on seurustellut Vivianinsa kanssa jo lähes 3 vuotta, ja kertoi saksalaisen lehden haastattelussa olevansa vakavissaan tämän kanssa.

Siinä oli kuva Nicosta ja Vivianista ja kerrottiin, että Vivian opiskelee sisustusarkkitehdiksi Milanossa. Nico kertoo siinä, että Vivian opiskelee toista lukuvuotta ja että hän käy Vivianin luona Milanossa tai Hampurissa, josta Vivian on kotoisin. Jutussa kerrotaan myös, että Nicolla on Williamsin kanssa 5-vuotinen sopimus, jonka aikana hän saa palkkaa 12 miljoonaa + tuntuvat bonukset esim. voitoista, palkintopallisijoista, pisteistä ym. Nicolta kysyttiin myös, kumpi on hänen esikuvansa, Schumacher vai Häkkinen? Nico vastasi: Häkkinen

Herranjestas sentään, poikanenhan tuo vasta on. Olkoonkin, että on tuuhea letti. Mutta tyhmältä vaikuttaa.Tietty tuo poikamaisuus voi olla hyväkin juttu -täällä kun on niin paljon teinejä linjoilla

Formuloissa on muutama todella hyvännäköinen kuski:

Giancarlo Fisichella, italialaista komeutta

Michael Schumacher, vanhempi valtiomies, kroppa todella timmissä kunnossa, formuloiden kovakuntoisin mies

Nico Rosberg, poikamaisen söpö

Fernando Alonsokin on jotenkin jännällä tavalla hyvännäköinen.

- vaalea tuuhea tukka

- sopusuhtainen, ei mikään läskimaha ja on 175cm eli suomalaismiesten keskipituutta (178cm) lähellä

- mukavat kasvonpiirteet, ihana hymy jne.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat