Vierailija

.

Kommentit (8)

Kovassa kantokopassa on hyvä nukuttaa kesällä, kun vaunut on viileät. Yleensä kova kantokoppa on isompi kuin pehmeä, jolloin sinne mahtuu talvella enemmän peitettä. Tuplissa meillä oli kantokassi, jossa aluksi oli kova levy pohjassa ja tukikaaret. Siitä sai hyvän lämpöpussin, sitten kun tarvittiin laittaa remmit kiinni.

hänellä Teutonian pehmeä koppa, johon olen ollut erittäin tyytyväinen.Suurin syy tyytyväisyyteen on ollut kopan monikäyttöisyys. Aluksi toimi varsinaisena koppana, joka ei mielestäni juuri eronnut kovasta kopasta, koska siinä on tukeva pohjalevy sekä kovikkeelliset reunat. Kun vauva alkoi istumaan, otimme pohjalevyn pois ja irroitimme pään puolelta kovikkeet reunoista. Jalkopäässä oli edelleen kovat reunat. Myöhemmin koppa on toiminut tilavana lämpöpussina, jossa mahtui vielä koko viime talven nukkumaan päiväunet loistavasti.Eli suosittelen pehmeää koppaa juuri sen monikäyttöisyyden vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja olen tosi tyytyväinen, vauvaa ei tarvitse niin paljon pukea vaunuihin laitettaessa. Hellesäällä kaipaa kovaa koppaa, mutta noita ei nyt tänä kesänä ole ollut.

meillä oli talvivauvalla ja oli kätevä, kun vaunut jätin usein kylmään eteiseen ja toin pelkästään pehmeän klantokopan sisälle.Myöhemmin siitä sai hyvän jalkapeitteen rattaissa istuskeluun.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat