Seuraa 

Hei!, viikkoja on 30 ja olenko ihan "psyko", kun en uskalla lähteä enää mökille, joka on saaressa. Ajattelen, että jos jotain tapahtuu, niin sieltä ei hetkessä olla veneessä ja matkaa sairaalaan ainakin 1,5 h ajomatka. Ainakin viikonloppuna, kun ei ole mitään päivystystä terveyskeskuksessa.

Toisaalta hermostuttaa päästää iskä ja pojat 5 ja 7 sinne, kun en iskän vahtimisesta ole niin varma. Pojat ihan hurjapäitä eivätkä yhtään pelkää vettä ja siellä sitä kallionniemellä rantaa riittää.

Mitä mieltä olette?

Maha on ollut kipee kai ummetuksesta ja jonkin verran supistellut. Kolme virtsistä takana ja nyt estolääke kyllä siihen.

Kommentit (1)

Jos oikeesti jotain tapahtuu sairaalaan pääsee paljon nopeamminkin, esim Mediheli auttaa sellaisissa tilanteissa. Kyllä me ainakin vielä koko kesäkausi veneillään omalla veneellä pitkin saaristoa, luonnonsatamissa yms. paljon kauempana sivistyksestä. Just tultiin Tallinnan reissulta ja sinnekin oli aika pitkä matka avomerellä...Minä lähtisin, mutta turha kai se on lähteä jos ei nauti. Ei ole itselleni tullut mieleenkään jäädä kotiin. Tosin vasta rv 27...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat