Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (12)

oli levinnyt pitkälle, mutta oli sitkeä mies ja halusi elää pienten lasten takia vielä monta vuotta ja onnistuikin. Ap kysyi voiko selvitä hengissä, vastaan voi. Voiko mennä muutamassa kuukaudessa: voi. Aina kannattaa taistella vastaan kuitenkin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mahasyöpä on erittäin huonoennusteinen syöpä. Vain kolmasosa mahasyöpään sairastuneista on hengissä 5 vuoden kuluttua taudin toteamisesta. Mahasyöpä ei oireile alkuvaiheessa ja siksi se ehtii usein pitkälle, ennen kuin huomataan. Oma appiukkoni on nyt terminaalivaiheessa mahasyövän takia... :-(

näin luoin juuri tuoreesta " syöpien ennusteesta lajeittain. MUTTA riippuu siitä tietenkin miten on levinnyt. Useinhan vatsasyöpää hoidetaan vatsahaavana pitkään ennen diagnoosia : ( Tiedän itsekin tälläisiä tapauksia (nyt jo haudassa). Ennuste on kuitenkin huomattavasti parantunut viime aikoina myös tässä syövässä ja tosiaan riippuu ihan siitä missä vaiheessa todetaan + minkä tyyppinen syöpä on kyseessä.Taisteluhenki auttaa mysö syöpää vastaan joten senkään takia ei koskaan kannata ajatella, että peli on menetetty!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat