Vierailija

Tämä on varoitus teille kaikille, jotka joudutte olemaan tekemisissä Helsingissä lastenvalvojien kanssa. He eivät toimi laillisesti, asioiden oikeassa järjestyksessä.

Lapseni isyyttä selvitellään verikokein, ja sitä ei ole vahvistettu. Lastenvalvoja lähetti kesken prosessin kirjeen äidille, jossa pyydettiin häntä ottamaan yhtyettä, että voitaisiin sopia lapsen tapaamisista erään miehen kanssa, ENNEN KUIN LAPSEN ISYYTTÄ OLI EDES VAHVISTETTU!!!! Siis ennen kuin oli edes vahvistettu, kuka on lapsen isä, lastenvalvoja olisi halunnut tehdä sopimuksen lapsen tapaamisista tietyn miehen kanssa.

Olkaa ihmsiet valppaina, ja tarkistuttakaa asiat asianajajalla, ennen kuin teette YHTÄÄN MITÄÄN SOPIMUKSIA Helsingissä lastenvalvojien kanssa, he eivät toimi oikein!!! Varokaa, näillä väärillä toimilla saattaa olla kohtalokkaat seuraukset lapsen elämälle!!! VAROKAA!!!

Kommentit (8)

lapsesi elämään!Että ihan monta isä ehdokasta. Muuta elämäntapasi lapsesi hyvinvoinnin takia. Ei mahda olla lapsesta kivaa sitten vanhempana, kun äidin luona ravaa monta äijää panemassa.Tsiisös mikä muija olet!

No kukapa tässä paras ja täydellinen olisi. Mutta tuollanen äiti, joka ei tiedä lapsensa isää, ei ainakaan minua ihmisenä vakuuta.... Tosi on kuitenkin, että lapsen henkiseen kehitykseen vaikuttaa eniten lähiympäristön asiat. Eli jos äijää lappaa tämän tästä äitiä panemassa, niin eipä ole kummoiset elämän eväät lapsella kädessä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Moni elää kovinkin erillaista elämää ennen lapsia kuin niiden jälkeen.

Jos raskaus saanut alkunsa vahingossa, ei se automaattisesti tarkoita että olisi huono äiti. Tuskin niitä ukkoja jonossa sisoo oven takana kun lapsi syntynyt.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat