Vierailija

Lähdemme perhekerhoon enkä näe tämän päiväistä jaksoa, jäi niin jännään kohtaan. :) Palailen päivällä takaisin... kun en pysty subia nauhoittamaan...

Kommentit (13)

Mauricio syyttää itseään Carlotan onnettomuudesta. Juanan perhe ja ystävät kokoontuvat viettämään tämän syntymäpäivää, mutta päivänsankarilla itsellään ei ole paljon aihetta juhlaan.

Juanalle järkättiin kotona synttäribileet, joihin sankari saapui Davidin kanssa itku silmässä, ei luonnistunu iloisen näytteleminen Juanalta.

Sairaalassa Humberto kertoi Rogeliolle tietävänsä, että tämä tappoi Franciscon, Rogelio yllättyi. Rogelio sanoi kostavansa mauriciolle.

Carlota saanut kovan iskun päähänsä, oli vielä tajuttomana. Amparo huusi syljet suupielissään, kuinka ei lepää, ennen kuin syylliset ovat saaneet kärsiä.

Loppui siihen, kun Mauricio saapui Juanan kotiin synttäreille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

se on mulle vähän salainen pahe, jota en kehtaa tunnustaa kenellekään paitsi näin nimettömänä :)Se Amparo ja Desiree ovat aivan ylivetoja - sarja olisi todella tylsä ilman heitä.

En tutuille kehtaisi tunnustaa mutta pyrin järkkäämään päivittäiset aikataulut sen mukaan että pystyn kattoon edes puolet ohjelmasta... esim. lasten lääkärit ja muut...

Sillon pitäs olla ulkoilemassa tai laittamassa ruokaa tai koulussa tai töissä... Ja kun meillä ei subia pysty nauhottamaan.

Kertoisko joku tämän päiväisestä...

hei ...mullakin jäi tänään näkemättä. Eiks siinä muuta tapahtunut kun mitä ekan vastaajan viestissä oli??Kiva huomata että on muitakin yhtä ' onnettomia' tapauksia kun minä. Oikeesti en kyllä omalla nimelläni tunnustais seuraavani ko sarjaa. : ))

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat