Vierailija

Olen tikuttelussa vasta aloittelija ja kyselen nyt että olenkohan ymmärtänyt idean oikein...Eilen aamuna sain plussan mammaksin ovistestiin (mol.viivat yhtä tummia) ja myös tänä aamuna. Eli voinko ajatella, että kun plussa oli eilen ja tänään, on ovis oikeasti tämänaamuisesta sen 24 h sisällä? Vai tarkoittaako tuo sitä, että olisi kaksi ovista jostain syystä tai sitten sitä, että testit näyttää mitä sattuu? Ennen noita plussia testasin 2 edellisenä päivänä negat. Jotenkin luulin aiemmin, että plussa tulee vaan kerran... Taitaa vauvakuume tehdä pahaa älykkyydelle... :)

Kommentit (3)

Kiitos tiedosta. Eilen aamulla oli siis plussa ja kun illalla pupuiltiin niin taisi olla ihan hyvä ajoitus (jos olis ihan tarkalleen tämmännyt 24-36 h päähän siitä niin olis pitänyt pitää sitten se " pitkä ruokis" töistä :).

En vaan malttanut lopettaa eiliseen tikuttelua, kun jotenkin näin alkuun olen vähän skeptinen koko homman suhteen...

Tietääpä nyt ainakin, milloin odotella tätiä tulevaksi.

hajoamistuotteiden vaikutuksesta.

Eli munasolu irtoaa eilisestä plussasta 24-36 tunnin sisällä eli sänkyyn kannattaa mennä aikaisintaan 24 tunnin kuluttua siitä mut viimeistään 36 tunnin kuluttua jos haluaa parhaan mahdollisen todennäköisyyden raskautumiseen. Hankala selittää :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat