Seuraa 

Hei,

Olemme kohta lähdössä Gran Canarialle Playa Del Inglesiin vajaan 5 kk vanhan poikamme kanssa. Onko kokemuksia minkälainen ilma Inglesissä on tähän aikaan vuodesta? Eli, minkälaisia vaatteita kannattaa pääasiassa ottaa pojalle mukaan. Poikamme on korvikkeella, ja ajattelimme raahata Suomesta saakka mukaan NAN:it, sekä myös vaipat, jotta tärkeimmät tarvikkeet ovat valmiina reissussa.Kaikki vinkit ovat tervetulleita matkustamisesta näin nuoren vauvan kanssa :)Kommentit (2)

Olemme lähdössä matkaan reilun viikon kuluttua.En ole koskaan aikaisemmin käynyt Playa Del Inglesissä, mutta muualla Espanjassa kyllä useaan kertaan. Tämä on ensimmäinen kerta vauvan kanssa.Luinkin jo vinkkejä vauva-puolelta mm. matkustamisesta koneella, ja sieltä löysin hyviä vinkkejä =)Kiitos vastauksestasi, ja lisääkin otetaan kiitollisuudella vastaan jos jollakin on kokemusta :)pienokainen-05:

Lainaus:


Hei,

Olemme kohta lähdössä Gran Canarialle Playa Del Inglesiin vajaan 5 kk vanhan poikamme kanssa. Onko kokemuksia minkälainen ilma Inglesissä on tähän aikaan vuodesta? Eli, minkälaisia vaatteita kannattaa pääasiassa ottaa pojalle mukaan. Poikamme on korvikkeella, ja ajattelimme raahata Suomesta saakka mukaan NAN:it, sekä myös vaipat, jotta tärkeimmät tarvikkeet ovat valmiina reissussa.Kaikki vinkit ovat tervetulleita matkustamisesta näin nuoren vauvan kanssa :)
Ei varsinaisesti vinkkejä, mutta jos mun tiedoista ois jotain hyötyä...Useampaan kertaan olemme kyseisessä paikassa lomailleet, nyt ensimmäisen kerran lapsukaisen kanssa. Viime kerralla olinkin jo rv 24, joten tuli katteltua paikkoja vähän sillä silmällä...Tähän aikaan vuodesta siellä on suhteellisen lämmin päivinsin pääsääntöisesti päälle 20, mut sit taas illalla ja yöllä lämpö laskee reilusti, joten lämmintä vaatetta illaksi ja yöksi mukaan pikkuselle. Päivälläkin saattaa tuulla, joka vähän viilentää ilmaa. Vois varmaankin sanoa, että joku body ja puolipotkarit tms. voi olla ihan hyvä perusvaate päiväksi, suosittelisin pitkiä hihoja ja lahkeita auringonkin takia jos ei vauva ole esim. vaunuissa kokonaan varjossa. Illaksi vähän enemmän, joko ohuempi fleece asu voi olla paikallaan jos liikutte ulkosalla vielä illalla tai ainakin varata mukaan...http://finnish.wunderground.com/global/stations/60030.html?theprefset=PW...ite otan kans suomesta mukaan meidän tuttelit, vaipat ja kiinteet vaikka sieltäkin ainakin joitakin merkkejä saa, mutta eipä tule sitten syötyä mitään " ylimäärästä" tietämättään. Apteekissa oon ainakin nähny myytävän ainakin Nannia ja sit Bonan purkkiruokaa ja perusruokakaupassa oli hipp-ruokia. Siellä " paikallisten puolella" san fernandossa on pääasiassa kaikki halvempaa....koska olette menossa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat