Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kannustalon Harmonia, 1,5v vanha, n.6km päässä isohkon (50-100.000as) kaupungin keskustasta (hyvät bussiyhteydet). Neliöitä 160 +at+ak, oma tontti 1050m2. Tosi siisti. Laadukkaat materiaalit, mm. merbau-parketit, italialaista laattaa, mielen koneet jne.Kiinnostaisi kauheasti, mutta hinta arveluttaa....

Kommentit (16)

Täällä juuri myytiin Kastellin 150 neliöinen tasokas talo (2v. vanha) Itä-Uusimaan kehyskunnasta 340 000!Joten todellakin mun mielestä on hinta kohdallaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lainaa ottasimme max.150.000e - eli en kysynyt lainan määrää, vaan sitä onko hinta suhteessa taloon - eli kannattaisiko unohtaa koko talo - hinta kun ei tuosta tule juuri tippumaan...

tarkemmin, muuttuko ympäristö tulevaisuudessa hyvään vai huonoon suuntaan kannaltanne. Eli tinkimään vain ja tarjousta tekemään mikäli miellyttää.

Ja aina hinnoista voi tinkiä.Taloilla ei ole oikeaa hintaa etukäteen. Hinnaksi muodostuu myyjän ja ostajan kompromissi. Jos on yksi ostaja, niin voi saada tingattua, ja jos on useampi kiinnostunut, niin hinta voi nousta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat