Vierailija

Yöllä nukkuu n. 10 tuntia, herää usein painajaisiin. Lääkärissä käytetty, ei sairasta mitään. Todella hyväntuulinen, hymyilevä ja jutteleva poika- mutta tänäänkään ei ole nukkunut tuntia pidempään. :( Mitä tässä pitäisi tehdä? Poika kaatuilee pystyyn, mutta ei rauhoitu nukkumaan ja jos häntä menee rauhoittelemaan, hymyilee kuin kännissä olisi (väsymyksestä johtuvaa)- vaan ei sulje silmiään.Apua!!

Kommentit (8)

Autoa ei ole, mutta olen pohtinut josko voisin alkaa siirtämään poikaa yksiin päikkäreihin (tähän asti nukkunut kahdet, tosin tämä viikko mennyt tapellessa).Ap

Nukkuisi kyllä myös sisällä, mutta usein on asioita, mitä voi hoitaa päikkäriaikaan. Mies on mukana ja vanhempi lapsi, joten toinen meistä jää tietenkin aina vahtimaan, jos toinen käy kaupassa tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käy ajelulla, vaikkapa kauppareissut ja anna nukkua turvaistuimessa. Meillä nukutaan päikkärit autossa, neiti nukkuu 2-3h. hyvä hoitaa samalla kauppa ym. asiat. Kotiin tultua ajan auton pihalla niin, että näen ikkunasta kun herää. Ei ole ongelmia nukkumisen kans ollut vaunuajan jälkeen. samallalaillahan ilma kietää autossakin kuten vaunuissa, kun kesällä ikkunat on auki. Talvella peitto päälle, niin ei ole kylmäkään.

Meidän lapsi nukkui 8-kuisesta vain yhdet unet ja nyt 1½-vuotiaana jää päikkärit joskus kokonaan välistä. Eli jos yrität unille myöhemmin..?Tiedän tuon tilanteen, kun lapsi touhuaa väsyneenä ja yrittää kaikkensa, ettei vain nukahtaisi. Jos ei muuta, niin heiluttaa päätä puolelta toiselle... Puuh. Ja kaikki ovat kuitenkin niin yksilöitä, että jos joku toimii toisella, niin ei välttämättä toisella...

ei ole nukkunut päiväunia yhtenäkään päivänä (lukuun ottamatta sairaspäiviä) sen jälkeen kuin tuli 9kk täyteen. Ei edes viittä minuuttia. Terve poika on. Ei ainoaakaan allergiaa. Menestyy koulussa ja kavereiden kanssa. Ihan normaali. Mutta ne päikkärit jäi siihen 9kk:een. Ja joo, monenlaista koitettiin. Eivät saaneet nukkumaan myöskään päiväkodissa, kun aikanaan sielläkin sitten oli.

Meillä toimii kun ottaa pojan todella lähelle ettei pääse paljon liikkumaan ja supattaa sille. Tai laulaa.Vaikka et normaalisti nukuttaisi poikaa niin tee huomenna poikkeus. Äkkiä se rytmi löytyy kun harjoittelette taas yhdessä sitä.Meillä poika nukkuu omassa huoneessa yöt ja nukahtaa hyvin omaan sänkyyn. Päikkärit nukutaan meidän sängyllä, ihana kölliä pojan kanssa. Meidän sänkyyn joutuu "nukuttamaan" mutta omaansa ei. Kaikkea ne oppii =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat