Seuraa 

kokemusta vain vauvan villahaalarista.Onko 90 cm heti pieni 86 centtiselle?kiitos :)

Kommentit (5)

mannia, ovat samalla tavalla ohuita ja pehmeitä kuin Ruskovillat, luonnonvalkoisia, 100%villaa ja made in Finland. Maksaa vain puolet vähemmän kuin Ruskovilla, joka kyllä on hinnoitellut itsensä ihan ulos.

haalarin sopivuus riippuu lapsen rakenteesta: lyhytselkäiselle ja pitkäraajaiselle ruskovillan mitoitus on " normaali" . meidän pitkäselkäisille ja lyhytjalkaisille ruskovillan mitoitus on niukka ja jää pieneksi nimenomaan tuosta olkapää-haaravälistä vaikka hihoissa ja lahkeissa olisi vielä reilusti mittaa.haalari on myös kapea. toiset lapset tykkää siitä kun villahaalari ei mene ruttuun toppahaalarin alla. meillä esikoinen inhosi ruskovillan haalaria kun sitä oli vaikea pukea sisävaatteiden päälle ja collegevaatteet jäi ihan runttaan villahaalarin alle. tänä talvena meillä on ollut kivatin villahaalarit ja niiden reilumpi mitoitus ja leveä malli on meidän lapsille sopivampi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on käytössä hoikilla lapsilla Ruskovillan haalarit ja ne ovat hyvät. Muut merkit ovat ihan hirveän leveitä, mistä en tykkää. 85 cm pitkä tyttö käyttää nyt 80 senttistä Ruskovillan haalaria ja 108 cm pitkä poika 110 senttistä haalaria. Tuossa pojan haalarissa on vielä punteissa varaa ihan hienosti.Eli en allekirjoita tuota pientä kokomitoitusta.

minä ostin meidän 92-senttiselle 110-senttisen (!!) haalarin. Yleensä en osta kovin paljoa kasvunvaraa, mutta tuossa haalarissa se ei haittaa. Sehän on ribbineulosta, joten ei roiku päällä, vaikka vähän vekkiä jäisikin. Ei yhtään haittaa haalarin alla.Kallis on kyllä, meillä on aikaisemmin ollut muun merkkisiä. Tämä on kyllä mielestäni laadukkaampi. Meillä on todella herkkänahkainen poika, aina laput ym. kutittaa ja vanhoista villahaalareista aina valitti, että kutittaa, sai laittaa alle poolon ym. Ruskovillan haalari ei kutita ja sitä pitää mielellään, kauluksessa on sellainen ihan pehmeä neulos ja muutenkin villan laatu on sellainen, ettei herkästi kutita.Itsellänikin on ollut Ruskovillan pitkät villavälihousut ja pystyn niitä käyttämään, vaikken muita villaisia pystykään. On säilyneetkin todella hyvänä, vaikka on paljon pidetyt ja pestyt.Siis, vaikka hinta vähän kirpaisee, on noilla pitkä käyttöikä ja olen ollut tyytyväinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat