Vierailija

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aina on syytä elää. Ja vaikka olisi kuinka vaikea hetki niin kyllä se siitä.Ja tosiaan ap. Nyt sä vähksyt niitä joilta on oikeesti lapsi kuollut.

Mutta kyllä mä ajattelen ihan kuin ap, jos mietin pientä tyttövauvaani. En haluaisi elää ilman häntä. Jos hän menehtyisi haluaisin itsekin kuolla. Vaikka siis tosiaan oikeassa elämässä sitä kai jotenkin yrittäisi jatkaa vaan.Miksi te tahallaan käsitätte ap:n väärin, tuskin tarkoitus on väheksyä. Minusta tuntui myös ap samalta! Sydän pakahtuu jo nyt pienen Eemelin takia esimerkiksi, on ihan luonnollista että miettii sitä omalle kohdalle.

jos sanoo, ettei haluaisi elää oman lapsensa kuoleman jälkeen. Voisiko joku selittää?Sosiaalipornoilua, vatvomista ja SYYTTELYÄ en hyväksy minäkään.

kun veljeni kuoli oli hypätä perään. Sitten piti tosiaan ajatella muitakin. Viime aikoina olen joutunut kokemaan useamman läheisen menetyksen. Nyt tuntuu että enempää ei kestäisi.

kyllä kestäisi" tai " minä kyllä tappaisin itseni" koska MONISTA se tuntuu siltä, että jos on elämistä jatkanut niin ei ole voinut millään välittää lapsestaan niin paljon kuin se, joka sanoo että elämä siihen loppuisi.Sitä paitsi monen elämä loppuukin, vaikka eivät varsinaisesti kuolekaan.

mutta sitten pahentaisit niiden oloa, jotka rakastavat sekä sinua että poikaasi. Siis, jos sulla on mies, vanhempasi, muut lapset, sisaruksesi, setäsi ja tätisi yms. Eli heille tulisi vieläkin kamalampi olo.Kamala sillä missilläkin, jonka äiti kuoli ja isä sitten siitä ilmeisesti masentuneena teki itsemurhan. Kohtuutonta sen missin kannalta minusta. Ymmärrän silti, että ei ole helppoa tuollainen ja ei sitä ikinä tiedä, mitä itse tekisi tuollaisessa tilanteessa, mutta jos sinulla on tuollaisia ajatuksia, niin kehottaisin kyllä hakeutumaan jonnekin asiantuntijalle niistä puhumaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat